Hlavní obsah

Osmnáctiletý motorkář nezvládl stroj a skončil v nemocnici

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PŘÍBRAM

Mezi obcemi Drahlín a Sádek na Příbramsku ve středních Čechách se v úterý večer stala vážná dopravní nehoda. Mladý motocyklista nezvládl svůj stroj, sjel do příkopu se zastavil se až o křoviny u silnice. Muž skončil s vážnými zraněními v nemocnici.

Článek

Nehoda se stala v úterý kolem půl šesté večer. Osmnáctiletý mladík jedoucí na motorce značky Honda bez registrační značky nezvládl řízení a vjel na pravou krajnici. „Pak sjel do příkopu, po několika metrech narazil do náletových dřevin,“ řekla mluvčí příbramské policie Monika Schindlová.

Kvůli vážnosti situace byl přivolán na místo také vrtulník záchranářů. „Mladík utrpěl otřes mozku, zhmoždění hrudníku a zlomeniny obou dolních končetin,“ řekla mluvčí středočeské záchranné služby Tereza Janečková.

Po ošetření zdravotníci předali zraněného muže do péče leteckých záchranářů, kteří ho transportovali do plzeňské nemocnice. Jeho stav byl vážný.

Reklama

Výběr článků

Načítám