Hlavní obsah

Chantal Poullainová: Drogy jsem nevezla, zraněné odškodním

Novinky, Petr Knötig

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRNO

Herečka Chantal Poullainová rázně odmítla podezření policie, že vezla ve svém autě Ford Galaxy drogu. Zároveň ale připustila, že před nehodou jela rychle, protože pospíchala. Dva zraněné mladé lidi pak hodlá finančně odškodnit a chce jim dále pomáhat.

Článek

Sdělila to ve čtvrtek novinářům na tiskové konferenci v Brně.

Svůj spěch vysvětlila tím, že se zdržela, když vezla syna do Šumperku. "Jsem si vědoma toho, že jsem jela rychle a udělala jsem chybu," přiznala herečka s tím, že se "nebude vymlouvat na technické závady". Policistům přitom po pondělní nehodě, která se stala na kruhovém objezdu v Olomouci, tvrdila, že jí selhaly brzdy.

"Největším trestem je pro mě zranění mladých lidí. Chci se o ně postarat a finančně je odškodnit," řekla.

Poullainová: byl to vodní kámen

Poullainová dále tvrdě popřela, že je bílý prášek nalezený v její vycházkové holi drogou. "Měla jsem v autě dvě hůlky. Držadlo se dalo odšroubovat a uvnitř každé z nich byla lahvička. Měl to být fór," uvedla trochu rozpačitě. Vůbec přitom podle svých slov nevěděla, že je v jedné z nich nějaký prášek. "Musel to být asi vodní kámen," mínila herečka.

Policie dosud nezná výsledek rozboru prášku ani krve, kterou ji bezprostředně po havárii odebrala. Zatím ji také z ničeho neobvinila.

Herečka se chystá podat trestní oznámení pro pomluvu a žalobu na ochranu osobnosti. Při soudní při se chce domoci na vydavateli deníku Blesk Ringier ČR omluvy a finanční satisfakce. Blesk informoval o hereččině možném spojení s drogami jako první. "Výtěžek věnuji zraněným lidem," dodala.

Stav zraněných se lepší

Zdravotní stav dvaadvacetiletého řidiče a jeho o rok starší spolujezdkyně je podle mluvčího olomoucké Fakultní nemocnice Stanislava Kopečného stabilizovaný. Lékaři dokonce uvažují, že pacientku, která utrpěla závažné poranění jater a žeber přemístí na standardní oddělení.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám