Hlavní obsah

Mladík dostal za napadení nunčaky v nemocnici podmínku

Právo, kij

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KARVINÁ

Za incident v karvinské nemocnici, při kterém desetičlenná skupina návštěvníků brutálně napadla porodní sestru, padl poslední trest. Sedmnáctiletý mladík dostal ve středu u karvinského soudu tříměsíční podmínku za to, že zbil asijskou bojovou zbraní zvanou nunčaky muže, jenž se sestřičky zastal.

Článek

Vzhledem k tomu, že se jedná o mladistvého, nesmějí média podle českých zákonů jeho jméno zveřejnit.

Již dříve soud potrestal půlroční podmínkou 40letého muže z Orlové, který napadl a vážně zranil přímo zdravotní sestru. Trestní stíhání jeho manželky Marty soudkyně podmíněně zastavila, protože se ke všemu přiznala a dohodla s oběma poškozenými. Proti rozsudkům se nikdo neodvolal.

Skupinka, která přišla do porodnice navštívit jednu z rodiček, podle vedení nemocnice napadla setru kvůli tomu, že je nechtěla pustit na toaletu na porodním sále.

Aleš Babinski z Orlové, který se sestry zastal, když přišel navštívit v porodnici svou manželku, získal v Senátu jako první cenu Michala Velíška.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám