Hlavní obsah

Pohřešovanou důchodkyni nalezli mrtvou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OSTRAVA

Policisté nalezli v neděli ráno v tůni v Ostravě-Výškovicích mrtvou 64letou ženu, která byla pohřešována od sobotního večera. Její zmizení nahlásili příbuzní, když se žena nevrátila z procházky.

Článek

"V půl desáté dopoledne policisté nalezli v místech výškovických tůní (nedaleko bydliště pohřešované) tělo ženy. Nyní již můžeme říci, že se jedná o pohřešovanou paní. Na místo byl přivolán soudní lékař. Podle předběžných informací žena zemřela bez cizího zavinění," uvedla mluvčí severomoravské policie Soňa Štětínská

Důchodkyně odešla z bytu v sobotu okolo 17:00. Řekla, že jde navštívit kamarádku. Odešla ve svetru a papučích. Sebou měla svazek s klíči. "Od rodiny jsme se dozvěděli, že se do lesa za domem chodila pravidelně procházet. Místo proto dobře znala," dodala mluvčí.

Po rozednění zahájili policisté rozsáhlou pátrací akci, které se účastnilo několik policejních hlídek z obvodního oddělení Ostrava-Zábřeh a pohotovostního pořádkového odboru. Byl nasazen také policejní psovod se služebním psem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám