Hlavní obsah

Hasiči našli v hořícím domku mrtvolu

Právo, pab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PLZEŇ

Mrtvolu zatím neznámého člověka nalezli hasiči v rodinném domku v plzeňské Borské ulici, který v noci zachvátil požár. Ohořelé torzo záchranáři objevili až poté, co zlikvidovali plameny a objekt důkladně prohlédli.

Článek

"Když hasiči přijeli na místo, z okna domu už šlehaly plameny. Policisté na místě záchranáře upozornili, že by mohl být uvnitř majitel. Hasiči v dýchacích přístrojích se ihned pustili do hašení požáru. Požár byl lokalizován asi po 40 minutách. Při dalším průzkumu objektu, který byl plný různého harampádí, nalezli hasiči  ohořelé ostatky člověka v místnosti v druhém nadzemním podlaží," řekl mluvčí hasičů František Vaško.

Lékař mrtvolu prohlédl, ale k příčině smrti se na místě nevyjádřil. Škoda byla předběžně vyčíslena na 500 tisíc korun. Příčina požáru se šetří. Případ převzala policie. 

Podle Michaely Altmannové z plzeňského ředitelství policie zatím není jasné, kdo je tím mrtvým člověkem. "Z toho torza se nedala provést identifikace. Musíme počkat na výsledky soudní pitvy," upřesnila Altmannová. Zřejmě jde ale o majitele domu, protože ho zatím policisté bezúspěšně hledají.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám