Hlavní obsah

Dcera Billa Gatese se nechala očkovat. Zavtipkovala o čipu v mozku

Do skupiny naočkovaných se na konci minulého týdne zařadila také čtyřiadvacetiletá Jennifer Gatesová, dcera amerického miliardáře Billa Gatese. Studentka medicíny, která díky očkování může bezpečně vykonávat další praxi, zavtipkovala také na adresu příznivců konspiračních teorií.

Foto: Profimedia.cz

Jennifer Gatesová se věnuje jezdectví.

Článek

„Jakožto studentka medicíny a budoucí lékařka jsem dostala možnost nechat se naočkovat vakcínou proti koronaviru. Jsem za to vděčná, umožní mi to v budoucnu vykonávat praxi,” uvedla Gatesová, která zároveň poděkovala všem, kteří se na vývoji vakcíny podíleli.

Na svém instagramovém profilu, kde ji sleduje přes 350 tisíc lidí, si neodpustila ani drobný žert. „Bohužel se mi do mozku nedostal žádný čip vyrobený mým otcem,” napsala. Narážela tak na často se objevující zvěsti o tom, že americký magnát má prostřednictvím vakcín jakýmsi způsobem „očipovat” populaci a nastolit nový světový řád.

Koronavirus jsem nestvořil, popřel Bill Gates konspirační teorie

Koktejl

Gatesová, která se kromě studia medicíny věnuje také jezdectví, doplnila, že ani po druhé dávce vakcíny nepřestane nosit ochranu dýchacích cest. Podpořila tak výzvy některých vědeckých týmů, které k nošení roušek a respirátorů nabádají i naočkované osoby, jež by virus mohly šířit.

Reklama

Výběr článků

Načítám