Hlavní obsah

Zimní pneumatiky - LEVNĚ a na splátky BEZ navýšení

Novinky, Internet Mall

Pokud chcete ušetřit své peníze a čas, využijte nákupu zimního obutí v některém z internetových obchodů. Ceny zde dosahují velkých rozdílů oproti cenám v kamenných pneuservisech a nyní lze on-line nakoupit i na splátky bez navýšení!

Foto: Muzeum města Brna
Článek

Internetové obchody v poslední době přinesly zajímavou alternativu k nabídkám standardních pneuservisů v tom, že nabízejí široký výběr pneumatik a litých kol za velmi výhodné ceny. Objednávky je možné zasílat 24 hodin denně a doprava je na jakoukoliv adresu v ČR zdarma.

Některé obchody v tomto směru však zašly ještě dále a nabízejí například i kompletní přezutí v síti pneuservisů či nákup pneumatik a kol na splátky. "Naší vizí bylo zákazníkovi nabídnout především kvalitní službu, která mu ve výsledku opravdu ušetří jeho čas a peníze", říká Michal Dlouhý, manager úspěšného internetového obchodu Pneuexpert.cz. "Navíc tento týden všem zákazníkům nabízíme i nákup na splátky bez navýšení." Celé vyřízení probíhá online a předběžné schválení splátek je sděleno do několika minut po odeslání objednávky.

Vzhledem k zimní sezóně je možné v tomto obchodě zakoupit i kompletní sadu kol s plechovými disky či hliníkovými koly a nechat si ji zdarma poslat na vaši adresu. Výhodou takového nákupu je, že kola a pneu jsou zaslána již smontovaná a vyvážená aniž byste museli platit cenu servisu. Nasazení na osu auta si pak každý řidič může provést sám podle potřeby a bez ztráty času při návštěvě pneuservisu.

Stejně tak jako obchody s elektronikou si již vybudovaly na internetovém trhu neotřesitelnou pozici, tak i v oblasti pneumatik a disků každoročně dramaticky roste počet zákazníků, kteří dají přednost nákupu tohoto sortimentu právě přes internet. Totiž jediné, co je v internetovém obchodě Pneuexpert.cz ve výsledku jiné, je cena a vyšší komfort pro zákazníka.

Výběr článků

Načítám