Hlavní obsah

Vyšperkujte si svůj příběh novými způsoby s kolekcí Pandora Moments

Novinky, Pandora

Inovativní nové šperky z kolekce Pandora Moments jsou vyjádřením naprosté svobody – svobody zvolit si look a sdělit svůj vlastní příběh. Využijte nové způsoby nošení svých přívěsků na nových nosných prvcích Pandora a vyprávějte svůj příběh originálně po svém.

Foto: Pandora

Kolekce Pandora Moments přináší nové způsoby nošení přívěsků

Článek

Nové klíčenky, kruhové náušnice a přívěsky Pandora Moments nabízejí svěží způsoby, jak nosit své oblíbené přívěsky a vzít je na úplně nová místa. Stylové designy zhotovené z kovů vysoké kvality, symbolizující značku Pandora, vás vybídnou ke kreativnímu vyzdobení vašich náušnic, klíčů, kabelky, zápěstí nebo i pásku. Svůj look tak snadno můžete měnit podle vaší momentální nálady nebo podle příležitosti.

„S našimi přívěsky a způsoby, jakým je nosíme, zda na zápěstí, na šíji, v uchu nebo jinde, sdělujeme naše osobní příběhy,“ objasňují Francesco Terzo a A. Filippo Ficarelli, VP kreativní ředitelé společnosti Pandora. „Tyto nové unikátní styly přinášejí naše přívěsky na nečekaná místa.“

Foto: Pandora

Dvojité kruhové náušnice Pandora Moments (bez přívěsků) za 1799 Kč.

Mějte je stále u sebe

Kroužek na přívěsky Pandora O vám poskytne nový způsob, jak mít až pět svých oblíbených přívěsků u sebe, ať už je připevníte kamkoli: na řetízky, opasky, kabelky, džíny – jediným omezením bude pouze vaše fantazie.

Foto: Pandora

Hravé klíče s Pandora Moments

Vyjádřete svůj osobní styl na každodenním doplňku. Své klíče máte všude s sebou, tak mějte u sebe také svůj příběh s přívěsky Pandora Moments. Přidejte až tři přívěsky, které prozrazují něco o vás, vašich vzpomínkách a vašem stylu. Klíče s kroužkem zdobeným vašimi oblíbenými přívěsky propůjčí této každodenní potřebě třpyt a hravost.

Svůj pracovní vzhled pozvednete na novou úroveň díky přívěsku připnutému na kabelku s dalšími přívěsky, které milujete – vaši dokonalou eleganci tato kombinace oživí špetkou hravosti. Vyjádřete svůj osobní styl s kroužkem na přívěsky Pandora Moments připnuté k vaší milované kabelce. Vyprávějte svůj příběh připevněním přívěsků, které si ponesete s sebou, ať jdete kamkoli.

Foto: Pandora

Kroužek na klíče Pandora Moments (bez přívěsků), cena 1279 Kč

Buďte kreativní a noste je se šmrncem

Vynikněte v davu s nesčetnými možnostmi nošení vašeho příběhu – na opasku, kabelce, náhrdelníku, nebo kdekoli chcete dodat trochu třpytu, a poskládejte přívěsky do sestavy, která bude odrazem vaší osobnosti.

Foto: Pandora

Vyšperkujte své džíny pro nevšední look

Kruhy na přívěsky, připnuté k džínsům, jsou cool akcentem pro neformální příležitosti, jako je třeba brunch s přáteli. Vyberte si přívěsky, které pro vás znamenají nejvíc, a vytvořte si připomínku, kterou budete nosit kreativně na pásku kalhot. Kombinujte své oblíbené šperky a vyprávějte tak svůj příběh.

Foto: Pandora

Kruhové náušnice (bez přívěsků), cena 1529 Kč

Kruhové náušnice ozdobené přívěsky využijete na večer, abyste dodali svému večernímu looku pořádnou dávku působivého třpytu. Vyberte přívěsky, které odpovídají vaší náladě, a přidejte své oblíbené motivy. Kombinujte kovy s různými barvami a texturami k vytvoření výrazného setu.

Je to váš příběh. Noste ho po svém.

Více na pandora.net/cs-cz

Výběr článků

Načítám