Hlavní obsah

Vybíráte terasu? Inspirujte se u českého výrobce WPC – WoodPlastic

Novinky, WPC - Woodplastic a.s.

Kvalitní terasa jako součást bytu. Atraktivní terasa jako zajímavý stavební prvek. Bezpečná terasa jako jistota. Pořídit si terasu je to nejlepší rozhodnutí, jaké můžete v dnešní době učinit. Při jejím výběru rozhoduje jakost materiálu a spolehlivost dodavatele. A to je důvod, proč je takový zájem o terasy od českého výrobce WPC – WoodPlastic.

Foto: WPC - Woodplastic a.s.

Terasa od WPC - Woodplastic a.s., produktová řada Terafest

Článek

Roman Polák je špičkový hokejový obránce. Po svém návratu z NHL se rozhodl usadit s rodinou doma, v Ostravě. Jeho nová terasa z materiálu WoodPlastic® je navržená a vybudovaná se stejným fortelem jako samotný dům – čisté linie a žádné zbytečnosti. Možná proto, že na jejím návrhu se podílel sám majitel. Roman je perfekcionista. Věděl přesně, co chce a proč to tak chce, takže okamžitě sáhl po odolných prknech Forest Plus. Tento produkt je díky kultivovanému designu a barevnému odstínu Palisander příjemný a působí reprezentativně. Ale zároveň dokáže ustát lecjaká protivenství, včetně zimního provozu vířivky s vodou vyhřátou na 40 ֯ C.

Foto: WPC - Woodplastic a.s.

Terasa od WPC - Woodplastic a.s., produktová řada Terafest

Jedna z nejhezčích realizací terasy z materiálu WoodPlastic® není jen tak k vidění. Nachází se na střeše soukromého bytu s kouzelným výhledem na pražský Smíchov, a pokud zrovna nemáte to štěstí a sympatická majitelka vás nepozve na kávu, musíte se spokojit s fotkami. A věřte, že realita je ještě působivější. Paní Jana navštívila zákaznické centrum společnosti WPC – WoodPlastic, kde si sama udělala obrázek o nabízených produktech a přednesla své požadavky. Po konzultaci s experty na výrobu prken a instalaci teras si vybrala luxusní, nadstandardně široká terasová prkna Max Forest se sametovým povrchem, která okamžitě zaujmou elegantním designem v tmavém provedení Eben.

Foto: WPC - Woodplastic a.s.

Terasa od WPC - Woodplastic a.s., produktová řada Terafest

O tom, kde by měla stát nová terasa u rodinného domu poblíž Českých Budějovic, měli majitelé jasno záhy. Náročnější to bylo s jejím výběrem. Návrh terasy byl komplikovaný kvůli členitému terénu a další otázkou bylo, jaký zvolit materiál. Měl dokonale ladit s domem a zahradou, měl být bezpečný, vydržet velkou zátěž a bez potíží obstát před vlivy počasí. A to vše jen s minimem údržby. Volba padla na prkna WoodPlastic® řady Forest Plus v hřejivém barevném odstínu Cedar. Díky kvalitním prknům a citlivému návrhu působí terasa i přes svůj atypický vzhled přirozeně a přispívá k příjemnému pocitu z celého prostoru.

Foto: WPC - Woodplastic a.s.

Terasa od WPC - Woodplastic a.s., produktová řada Terafest

Další informace o produktech WPC – WoodPlastic, inspirativní fotografie a praktická doporučení najdete na www.woodplastic.cz.

Terasa od WPC - Woodplastic a.s., produktová řada TerafestVideo: WPC - Woodplastic a.s.

Výběr článků

Načítám