Hlavní obsah

„Villa Matějská 24 na Babě“ v Praze 6 – rezidenční bydlení na prestižní adrese

Komerční článekECC CITY s.r.o.

Kdo se vydá v prvních paprscích jarního slunce na procházku ke zřícenině Baba, do Šáreckého údolí, nebo kostelíku svatého Matěje, místa konaní prvních pražských poutí, jistě upoutá jeho pozornost právě dokončovaný bytový projekt v komorním stylu.

Villa Matějská 24 na Babě

Článek

Dům s decentní bílo-šedou fasádou, velkými okny, rozměrnými lodžiemi a skleněným zábradlím, je citlivě zakomponovaný do okolní zástavby kolonie Baba. Zaujme moderní architekturou, důrazem na detail, velkorysou nabídkou funkčního a komfortního bydlení.

Projekt nabízí celkem 12 bytových jednotek a jeden ateliér, s lodžiemi, terasami, zahradami a dostatečně dimenzovaným zázemím. Ke každému bytu patří parkovací stání v podzemní garáži.

Villa Matějská 24 na Babě nabízí nadstandardní architektonické a stavebně technické řešení s použitím kvalitních materiálů a nejnovějších technologií. Vybavení bytových jednotek představuje citlivý výběr materiálů, které odpovídají  nejvyšším nárokům na komfortní bydlení.

Většina bytů je již sice prodána, ale poslední 3 zbývající volné byty zcela jistě nabídnou zájemcům skutečně bydlení na prestižní adrese na Praze 6, v dosahu krásné přírody, a přitom na dosah Pražského hradu.

Pohled ze směru Šáreckého údolí

Pohled ze směru Šáreckého údolí

Výběr článků

Načítám