Hlavní obsah

Vaše úspory vám mohou jednoduše a pravidelně vydělávat. Jak na to?

Komerční článekAG CHEMI GROUP s.r.o.

Peníze vám leží na účtu a pomalu ztrácejí hodnotu kvůli inflaci. Chtěli byste je rozumně investovat, ale nevíte jak? V dnešní době už naštěstí nejste odkázaní jen na složité a riskantní akciové trhy, kde obchodujete za poplatky, nebo nevýhodné spoření. Zlatou střední cestou mohou být firemní dluhopisy.

Foto: stock.adobe.com

Vaše úspory vám mohou jednoduše a pravidelně vydělávat. Jak na to?

Článek

S rozvojem informačních technologií roste také nabídka a dostupnost různých investičních možností. Už nemusíte spoléhat jen na finanční poradce nebo nyní téměř nulové zhodnocení na klasických spořících účtech. Investovat teď můžete díky internetu klidně sami napřímo. Člověk ale musí mnohdy věnovat spoustu energie a času studiu a sledování trendů. Jak se v této „džungli“ možností neztratit?

Nechte své peníze bezpečně vydělávat

Stále zajímavější formou investice jsou firemní dluhopisy, které nabízí už i řada českých firem. Neslibují zázračné zbohatnutí, ale zato vám garantují slušný pravidelný výdělek bez většího rizika. Stačí si jen vybrat tu správnou firmu a přesvědčit se, že je důvěryhodná. Koupí jejího dluhopisu jí pak půjčujete prostředky na rozvoj. Ty vám postupně splácí i s úrokem, jako v případě banky, a vy se nemusíte o nic starat. Jsou proto dobrou volbou pro začínající investory, kteří ještě nemají tolik zkušeností, ale chtěli by proniknout do tajů investorského trhu, aniž by museli hned trávit dny a noci studiem různých grafů a ekonomických rozborů.

Investujte do vědeckého pokroku a budoucnosti

Probíhající pandemie zásadně ovlivnila životy nás všech. Ochrana lidského zdraví a bezpečnost se tak stala hlavním tématem. Díky tomu stojí za pozornost dluhopisy české firmy AG Chemi Group, která se už řadu let zabývá vývojem a výrobou řešení založených na nanomateriálech a nanotechnologiích. Ty vytvářejí speciální strukturu v samotných materiálech a dodávají jim užitečné vlastnosti jako vodivost, odolnost, trvanlivost nebo antibakteriální a antivirové kvality.

Foto: stock.adobe.com + produkt AG CHEMI GROUP

Ve spolupráci se špičkovými vědci a odborníky tak začala usilovně vyvíjet produkty s vysokou úrovní ochrany

Právě současná situace byla pro firmu impulsem k zamyšlení, jak své znalosti v oboru uplatnit také při ochraně zdraví. Ve spolupráci se špičkovými vědci a odborníky tak začala usilovně vyvíjet produkty s vysokou úrovní ochrany. Mezi ně patří speciální antibakteriální roztoky nanostříbra používané při výrobě ochranných masek, které testuje ve spolupráci s partnerskou firmou PARDAM NANO4FIBERS s.r.o. Podle výsledků odborných testů dosahují téměř 100% baktericidní účinností. K tomu se zabývá i řadou dalších řešení na bázi nanomateriálu, které zlepšují ochranu i výdrž ve zdravotnictví často velmi namáhaného ochranného materiálu.

Foto: stock.adobe.com + produkt AG CHEMI GROUP

Podle výsledků odborných testů dosahují téměř 100% baktericidní účinností

Hlavním motorem vývoje a zároveň největší výhodou těchto materiálů vyvíjených AG Chemi Group je kromě užitku pro celý průmysl konkrétně cenová dostupnost, bezpečnost a vysoká účinnost. Jen díky této kombinaci totiž můžeme úspěšně čelit budoucím hrozbám a neustále se dále vyvíjet. Z tohoto důvodu je investice do vědy a poznání velmi důležitá.

Foto: stock.adobe.com

Díky této kombinaci totiž můžeme úspěšně čelit budoucím hrozbám a neustále se dále vyvíjet

Jak na investici do dluhopisů?

Právě výstavbu vlastního nanotechnologického centra, které bude sloužit k výzkumu, vývoji a výrobě moderních řešení pro široké využití v praxi, jako jsou například zmíněné ochranné pomůcky, se firma rozhodla částečně financovat pomocí dluhopisů dostupných pro veřejnost s ročním úrokem 6,8 %.

Cena jednoho dluhopisu je 10 000 Kč a splatnost 40 měsíců. Méně běžnou výhodou je navíc fakt, že úroky vám budou vypláceny každý měsíc. Konkrétní výši měsíčního úroku i kolik vám celá investice může vydělat, si snadno spočítáte v kalkulačce na stránkách firmy. Během celé doby budete navíc pravidelně informováni o všech novinkách.

Investiční prospekt schválila ČNB a za poskytnuté investice firma ručí svým majetkem Mezi její partnery patří také například Akademie Věd ČR či výzkumné ústavy v Německu a na Ukrajině.

Nechte své úspory vydělávat díky investici do své budoucnosti i budoucnosti nás všech. Více informací a odpovědí na vaše otázky najdete přímo na stránkách AG Chemi Group.

Foto: stock.adobe.com

Nechte své úspory vydělávat díky investici do své budoucnosti i budoucnosti nás všech

Výběr článků

Načítám