Hlavní obsah

Stýská se vám po moři a chcete zlepšit svoji angličtinu? Jeďte s INTACTem na Maltu

Novinky, INTACT - studium v zahraničí, s. r. o.

Koronavirus je na ústupu a rozvolňování se týká i cestování. Dopřejte si cestování a udělejte něco pro svůj osobní rozvoj! Kurzy angličtiny na Maltě jsou bezpečné, do této destinace je zapotřebí jen PCR test a pro zpáteční cestu nepotřebujete žádný test.

Foto: INTACT - studium v zahraničí, s. r. o.

Pohled na Vallettu, hlavní město Malty

Článek

Kurzy angličtiny na Maltě jsou určeny pro děti a mládež, dospělé od 18 do 29 let i pro studenty po třicítce. Zkrátka pro každého, kdo má chuť se učit jazyk. Školy na Maltě navíc nabízejí bohatý program pro volný čas a ubytování nejen v rodinách, ale i ve školních rezidencích a apartmánech. A létá se přímo z Prahy!

Foto: INTACT - studium v zahraničí, s. r. o.

Studenti na výletě ve Vallettě

Chcete studovat v letovisku, kde to žije?

Je vám více než 30 let a chcete studovat v místě, kde to žije? Pak vám doporučíme studium angličtiny ve škole EC Malta 30+ v rušném letovisku St. Julians, které je hlavním centrem zábavy na Maltě. Osm minut chůze od školy se nachází i pláž. Zdejší moderní a velmi kvalitní škola má 20 tříd, počítačovou učebnu, studovnu, knihovnu a terasu s kavárnou.

Foto: INTACT - studium v zahraničí, s. r. o.

Studenti EC 30+ Malta ve výuce

Jste mladí dospělí a přejete si studovat ve škole, kde je spousta vašich vrstevníků? Také vy přímo v St. Julians najdete školu přesně pro vás - Sprachcaffe. Jedná se o jedinou zdejší kampusovou školu, navíc má ve svém areálu největší bazén na ostrově. Škola má v areálu desítky apartmánů pro studenty, vlastní restauraci a od pláže je vzdálená 500 metrů. Je skvěle vybavená a má bohatý program pro volný čas.

Foto: INTACT - studium v zahraničí, s. r. o.

Sprachcaffe má největší bazén na Maltě

Studium v klidném St. Paul´s Bay

Pokud byste si přáli, aby vaše dítě studovalo v klidnější lokalitě, tou pravou volbou je menší rodinná škola BELS v St. Paul´s Bay, která sídlí v centru malebného městečka St. Paul´s Bay, blízko moře. Nabízí kurzy pro děti ve věku od 10 do 16 let a od 16 do 17 let. Na studenty čeká bohatý volnočasový program, herní a sportovní večery, barbecue na pláži, večerní plavání, výlety nebo návštěva vodního parku i National Aquarium.

Foto: INTACT - studium v zahraničí, s. r. o.

Mladí studenti BELS na výletě

Ve stejném klidném letovisku najdete také školu Global Village English Centre, která je určena pro zralé dospělé. Průměrný věk studentů je tady 37 let. Škola sídlí v prostorné moderní vile, 2 minuty chůze od moře. Nabízí kvalitní kurzy angličtiny a profesionální servis s přátelskou atmosférou. Má klimatizované třídy, internetovou kavárnu, klubovnu a rozlehlou střešní terasu s krásným výhledem na moře.

Foto: INTACT - studium v zahraničí, s. r. o.

Škola Global Village Malta

Malta je bezpečná

Na Maltě je koronavirová situace pod kontrolou, je na zeleném seznamu. Aktuální data můžete sledovat zde. Maltská vláda dokonce vypsala speciální program – studenti, kteří si zakoupí 3 a více týdnů studia, dostanou za každou noc strávenou na Maltě voucher na 10 EUR. Vouchery můžete uplatnit v restauracích nebo obchodech.

Foto: INTACT - studium v zahraničí, s. r. o.

Dospělé studentky Global Village o přestávce

Kurzy angličtiny na Maltě s CK INTACT

Kurzy angličtiny na Maltě nabízí CK INTACT, která je zde pro vás již 31. sezónu. Na studium jazyků v zahraničí se specializuje a má řadu zkušeností. Vždyť také na našem trhu nabízí nejširší nabídku jazykových kurzů v zahraničí.

Více informací najdete na www.intact.cz.

Výběr článků

Načítám