Hlavní obsah

S milionem v kapse se důchod plánuje líp!

Komerční článek

Představy lidí o odchodu do penze se různí. Někdo se těší, někdo ho zas vyhlíží s jistými obavami. Skoro všichni se však shodnou na tom, že s milionem v kapse se o plánech na důchod přemýšlí mnohem líp.

Ať už plánujete poklidné stáří, nebo si chcete plnit sny z mládí, milion se hodí vždy.

Článek

Naspořit si milion totiž dnes rozhodně není tak obtížné, jak se může na první pohled zdát. Díky doplňkovému penzijnímu spoření od České spořitelny - penzijní společnosti je štědrá penze pro drtivou většinu obyčejných lidí na dosah ruky – chce to jen začít myslet „na stará kolena“ ideálně už během nevázaného mládí. Jako u každého spoření totiž i zde platí, že čím dříve se spořením začnete, tím lepších výsledků v budoucnu dosáhnete.

Mezi hlavní výhody doplňkového penzijního spoření od ČS penzijní společnosti patří vysoké zhodnocení vložených prostředků díky účasti státu v podobě státních příspěvků a daňových úlev, příspěvky od zaměstnavatelů nebo také garance výplaty minimálně v hodnotě vložených prostředků. Velmi důležitým benefitem je také fakt, že toto spoření je plně dědičné – o naspořené peníze tedy Vaše rodina nepřijde.

A zcela jistě jednou z největších výhod pro většinu lidí je nově i možnost si doplňkové penzijní spoření sjednat jednoduše online. S ČS penzijní společností se vyplatí myslet na stáří už teď!

Výběr článků

Načítám