Hlavní obsah

Plavky pro ženy všech křivek a věkových kategorií

Komerční článek

Každá to známe - ladíme formu do plavek a toužíme v nich vypadat skvěle. Co nechceme řešit jsou plavky, které musíme neustále hlídat a upravovat. Výběr plavek není tak jednoduchý, jak se zdá. Podle čeho tedy vybrat ty pravé, ve kterých se krásně opálíme a užijeme si pobyt u vody bez komplikací?

Foto: Le Chaton

Objevte v Le Chaton plavky, které vám budou slušet!

Článek

Představíme vám různé střihy plavek a také pár triků, které vám pomohou skrýt případné nedokonalosti a naopak podtrhnout vaše přednosti. Nechte se inspirovat a nezapomeňte, že dokonalé plavky se nenajdou samy. Aby perfektně sedly je jejich výběru potřeba věnovat dostatek času.

Bikiny neboli dvoudílné plavky

Foto: Le Chaton

Dvoudílné plavky opravdu mohou nosit všechny ženy.

Dvoudílné plavky nejsou jen pro mladé a štíhlé ženy. Výrobci plavek se dnes zaměřují na plavky pro ženy všech tvarů. Jaké jsou tedy možnosti? Vyztužené, nevyztužené, ale i s push-up efektem. S kosticemi či bez. Ze střihů můžete vybírat z klasiky, oblíbených trojúhelníčků nebo sportovnějších modelů. Správně zvolená velikost a střih vašim prsům zajistí dokonalý tvar a navíc si můžete vybrat z několika typů kalhotek - od vysokých až po nízké zavazovací. Pokud máte plnější křivky, vyhněte se šortkovým nohavičkám a zkuste místo nich spíše vykrojenější typ kalhotek, prodlouží vám nohy a zeštíhlí stehna.

Jednodílné

Foto: Le Chaton

Jednodílné plavky umí vykouzlit dokonalé křivky

Cítíte se jistěji se schovaným bříškem? Pak vyzkoušejte některé z celkových plavek. I ty totiž nabízejí mnoho možností. Vyztužené nebo nevyztužené košíčky, s kosticí, s podstřihem, se zadním zapínáním nebo bez. Díky důmyslným průstřihům, detailům, volánkům, hlubokým dekoltům a kombinaci barev či vzorů získáte opravdu krásnou postavu. Většina materiálů má alespoň mírný stahovací efekt, takže věřte, že i v jednodílných plavkách můžete vypadat velmi elegantně a žensky!

Trikiny

Nemůžete se rozhodnout, zda zvolit jednodílné či dvoudílné plavky? Vyzkoušejte trikiny, opravdu rafinovaný kousek z plavkové nabídky. Pás přes bříško skryje drobné nedostatky, jako jsou jizvy nebo povolená kůže a opticky prodlouží postavu. Trikiny jsou vhodné spíše pro štíhlejší postavy. Jejich výběr není tak široký, ale stojí za to!

Foto: Le Chaton

Nechte se vtáhnout do světa krásných plavek a doplňků!

Tankiny

Tankiny, známé také jako plavkový top s kalhotkami - objevte opravdu praktického pomocníka na dovolenou u vody. Zakrývá bříško, ale stačí top vyhrnout a můžete se opalovat jako v bikinách. Mokré kalhotky po koupání můžete lehce vyměnit za suché a také chození na toaletu je daleko snazší než v jednodílných plavkách.

Oboustranné plavky 

Jednou z novinek na trhu jsou plavky s oboustranným designem, se kterými si nekupujete pouze jeden model, ale můžete si s nimi kreativně hrát. Jedničkou v tomto ohledu je značka Maaji. Jejich vrchní díly mají až 4 způsoby nošení - zadní část můžete nosit jako přední, a zároveň libovolně přetáčet rub i líc. Stejně tak i kalhotky.

Ať už se rozhodnete pro jakýkoliv typ, myslete na to, že se v plavkách musíte především cítit pohodlně a sebevědomě. Jen tak v plavkách skutečně zazáříte.

Užijte si léto v plavkách z Le ChatonVideo: Le Chaton

Výběr článků

Načítám