Hlavní obsah

Nová příležitost zhodnocení zaujme laiky i odborníky

Novinky, XIXOIO a.s

Atraktivní výrobek nebo žádaná služba mohou být zajímavým zdrojem příjmu nejen pro podnikatele, ale doslova pro kohokoliv z nás. Vzniká zcela nová forma zhodnocování volných finančních prostředků. Možnost získat peníze navíc, jako zasloužený spolupodíl na podnikatelském úspěchu, je tady pro každého.

Foto: unsplash

Každému přijde vhod přilepšení do měsíčního rozpočtu

Článek

Nemusíte podnikat, abyste vydělávali

Každému přijde vhod přilepšení do měsíčního rozpočtu. XIXOIO vám umožní jednoduše realizovat vklad do projektu, který vás zaujal, a po jeho zhodnocení získat zaslouženou odměnu za důvěru a předvídavost. Volné peníze zkrátka vložíte do nápadu někoho jiného a přenecháte mu veškeré podnikatelské starosti s provozem, personálem i odbytem. Můžete tak svůj čas věnovat vlastním zálibám. Díky moderním technologiím poskytuje XIXOIO nezaměnitelný smluvní vztah, při minimálním vkladu, již od deseti tisíc korun. Peníze vložíte napřímo do konkrétního projektu firmy a následně jen sledujete vývoj hodnoty v čase. Vše pomocí online aplikace, kdykoli a kdekoli, podobně jako sledujete zůstatky na běžném účtu v elektronickém bankovnictví.

Transparentní proces

Proces je postaven na transparentním uvolňování prostředků, čímž zajišťuje efektivní využití vkladů. Funguje to podobně jako při stavbě domu. Stavební firma také nedostane všechny peníze dopředu, ale uvolňují se po částech, při dokončování jednotlivých fází. Stejný princip respektuje také XIXOIO. Kumulované prostředky budou firmám uvolňovány postupně, vždy při splnění dílčích milníků.

Chytré a efektivní spojení poptávky a nabídky

XIXOIO je český projekt se znalostí zdejšího prostředí. Nejen odbornou veřejnost zaujal svým konceptem provedení. Ten je nastaven tak, aby propojil perspektivní projekty firem s poptávkou veřejnosti, která hledá příležitost atraktivního a pohodlného zhodnocení. Je přirozené, že největší zhodnocení mají ti, kteří se připojí v prvotních fázích. V čase, kdy se daný projekt již realizuje či dokončuje, se riziko snižuje, stejně tak ale i míra zhodnocení.

Teď je ta správná chvíle

Ve druhé polovině letošního roku bude umožněn vstup firem a jejich projektů do prostředí XIXOIO. Prvním projektem, u kterého můžete vklad realizovat již teď, je právě samotné prostředí XIXOIO - projekt výstavby celého ekosystému, na kterém vklady do ostatních projektů budou v zabezpečeném digitálním prostoru probíhat. Pokud vás tato příležitost zaujala, dalším krokem je nezávazná registrace na xixoio.com, kde se dozvíte také další zajímavé detaily.

Výběr článků

Načítám