Hlavní obsah

Nekompletní dárky Čechům kazily Vánoce

Novinky, O2 Czech Republic a.s.

Spotřební elektronika – především telefony, notebooky a tablety – to byly jedny z nejčastějších dárků, které Češi nacházeli o Vánocích pod stromečkem. Bohužel, i Ježíšek občas zapomíná a radost ze splněného přání tak mohlo vystřídalo zklamání, že dárku něco chybí a nejde ho hned plnohodnotně používat.

Foto: iStock

Datovat a volat je díky předplaceným tarifům možné odkudkoli.

Článek

Našli jste pod stromečkem vysněný dárek v podobě nového telefonu, tabletu nebo notebooku a těšíte se, jak si ho s sebou vezmete na výlet do hor nebo na procházku? Plánujete si, jak cestou do školy nebo do práce budete poslouchat on-line hudbu a koukat na sociální sítě? Ale ejhle – sotva se dostanete z domu, tak “Služba není dostupná“?

Pozor na to, co je součást balení

Nekompletní dárky dokážou potrápit. Baterie k dětským hračkám lze často najít doma, novou SIM kartu už ovšem ze šuplíku vykouzlí málokdo. Co si budeme nalhávat, každý chce svůj vytoužený dárek plně funkční hned a naplno, obzvláště pak, pokud se jedná třeba o vůbec první telefon nebo tablet, který si vysnila vaše ratolest.

Výhodný tarif nabízejí i předplacené SIM karty

Řešení je jednodušší, než by se mohlo na první pohled zdát. Pořídit si můžete předplacené SIM karty Datamanie, které nabízejí dva tarify.

První je ideální, pokud třeba potřebujete zůstat v kontaktu s dětmi. Za 299 Kč měsíčně jim můžete pořídit 100 minut volání do všech sítí a 3 GB dat. To je tak akorát na to, aby dítě bez problémů napsalo nebo zavolalo, kdykoli potřebuje.

Druhá varianta Datamanie je pak bezkonkurenční, když potřebujete pořádnou porci dat, třeba chcete-li svůj tablet využívat i na cestách a nebýt závislý jen na Wi-Fi připojení. Za 299 Kč tak můžete myslet na příjemnější věci, než kde se nachází nejbližší obchodní dům nebo restaurace s Wi-Fi zdarma, abyste mohli odeslat fotky kamarádům. Dostanete 7 GB dat a s tím už se dá fungovat tak, že slovo Wi-Fi můžete v podstatě vymazat ze svého slovníku. A nejlepší na tom je, že po on-line objednání karty vám ji doveze kurýr až domů, vy ji jednoduše vložíte a můžete si užít konečně svůj dárek naplno.

Tarify jsou předplacené na měsíc a každý následující je kredit potřeba dobít. I to jde však zařídit bez starostí, protože díky možnosti nastavit automatickou platbu z platební karty se SIM karty samy obnovují. Automatické dobití je možné jednoduše upravit v aplikaci Moje O2 a kredit se bude doplňovat tak, jak budete potřebovat.

Výběr článků

Načítám