Hlavní obsah

Nejnovější modely elektrokol najdete v Tivisu

Novinky, Tivis.cz

Společně s cyklistickou sezónou 2022 přichází na trh široká nabídka pánských i dámských elektrokol. Elektrokola jsou už několikátým rokem trendem ve světě jízdních kol. Proč tomu tak je? Především pro jejich nízké provozní náklady, ekologický provoz a radost ze šlapání, to vše a mnohem více vám nabízí elektrokolo.

Foto: Crussis Electrobikes s.r.o.

Elektrokola Crussis jsou vhodná do každého terénu - Tivis.cz

Článek

Každý majitel elektrokola vám jistě potvrdí, že na své si přijdou jak milovníci rychlé jízdy, tak také příležitostní cyklisté, kteří preferují především cyklovýlety po mírnějším terénu. Modely elektrokol 2022 rozdělujeme do několika kategorií:

S horským elektrokolem získáte nejen ekologický dopravní prostředek pro výlety krajinou, ale zároveň kolo, které vás bezpečně proveze i po klasické asfaltce. Horská elektrokola byla vyrobena tak, aby si poradila i v obtížnějším terénu. Máte rádi rychlou a adrenalinovou jízdu? V tom případě je horské elektrokolo přesně pro vás.

Foto: Crussis Electrobikes s.r.o.

Horské elektrokolo Crussis s dojezdem až 150 km - Tivis.cz

Krosová elektrokola můžete zakoupit jak v dámské, tak i pánské variantě. Tento typ elektrokola volí nejčastěji cyklisté, kteří preferují kratší projížďky po zpevněných cestách. Krosové elektrokolo má od horského odlišnou konstrukci rámu a také není osazeno doplňky, které by zbytečně zvyšovaly hmotnost.

Městská elektrokola jsou přizpůsobena jízdě na silničním a chodníkovém povrchu. S tímto typem elektrokola se jednoduše dopravíte do práce, školy, nebo supermarketu. Navíc se vyhnete jakémukoli čekání či dopravním zácpám.

Skládací elektrokolo to je super parťák pro jízdu na krátké vzdálenosti. Složení rámu kola do minimálních přepravních rozměrů dává této variantě jízdních kol nový rozměr. Skládací elektrokolo jednoduše převezete v autě/vlakem na chalupu či na rodinnou rekreaci.

Na elektrokole pohodlně

S pořízením elektrokola nezapomeňte také na pohodlné cyklistické oblečení, které vám zajistí ještě větší komfort během vaší jízdy. Kvalitní TIVIS cyklodresy jsou vyrobeny z Micro Cool Max, díky kterému dochází k odvodu potu od těla. Kolekce cyklo oblečení TIVIS zahrnuje cyklistické dresy i kalhoty. Na své si přijdou jak muži, tak také ženy.

Foto: Crussis Electrobikes s.r.o.

Kolekce cyklo oblečení TIVIS z Micro Cool Max materiálu - Tivis.cz

Nyní můžete cyklodres získat úplně zdarma. Při nákupu elektrokola obdržíte startovací balíček pro novou sezónu. Startovací balíček obsahuje: kvalitní TIVIS cyklodres, robustní stojánek a také garanční prohlídku.

S TIVIS máte zdarma dopravu po celé České republice. Stačí si prohlédnout předsezónní nabídku elektrokol objednat a do pár dnů můžete vyrazit na projížďku.

Výběr článků

Načítám