Hlavní obsah

Nedostatek vitamínu D se týká asi i vás. Získejte ho na rok zdarma

Novinky, NaturaMed

Devět z deseti Čechů trpí nedostatkem vitamínu D, který ovlivňuje řadu životních funkcí včetně imunitního systému. Doporučení odborníků zní jasně: Doplňte tělu vitamín D! Díky firmě NaturaMed můžete nyní získat roční zásobu vitamínu D zcela zdarma.

Foto: Shutterstock

Nedostatek vitamínu D se týká asi i Vás

Článek

Bez vitamínu D nemůže naše tělo fungovat správně. Vitamín D přispívá k normální funkci imunitního systému, což bude v nadcházejícím období znovu velké téma. Vitamín D přispívá také ke vstřebávání a využití vápníku a fosforu, k normální hladině vápníku v krvi a k udržení normálního stavu kostí a zubů. Důvodů, proč doplňovat tělu vitamín D, je zkrátka mnoho. Dlouhodobý nedostatek vitamínu D se tak dříve či později projeví na našem zdraví.

Únava

Ačkoli nedostatkem vitamínu D trpí většina populace, jen málokdo si je toho vědom. Projevy nedostatku jsou totiž zpočátku velmi nespecifické. Dlouhodobý nedostatek má ale na lidské tělo neblahý vliv, a proto je vhodné vitamín D organismu doplňovat. Na internetu lze dohledat mnoho příznaků naznačujících nedostatek vitamínu D.

Jak doplnit tělu „déčko“? 

Není žádnou novinkou, že vitamín D získáváme díky slunečním paprskům, a proto je označován jako sluneční vitamín. Tvoří se v pokožce již po 20 minutách pobytu na slunci. Bohužel vzhledem k poloze naší země nemáme během chladných měsíců slunce dostatek, a proto nemáme vitamínu D dostatek. Vitamín D je proto třeba přijímat stravou. Bohatým zdrojem vitamínu D jsou tučné mořské ryby, jejichž konzumace ale není v českých rodinách dostatečná. Z tohoto důvodu je vhodné doplnit tělu vitamín D prostřednictvím kvalitních doplňků stravy. A právě VitaSolaris s obsahem vitamínu D3 takovým doplňkem stravy je!

NaturaMed pomáhá i Vám! 

Společnost NaturaMed se rozhodla s blížícími se chladnými měsíci a podpořit imunitu každého z vás. Imunita je pro naše zdraví naprosto klíčová. Zásadní roli zde hraje právě vitamín D, který můžete získat zdarma, a to dokonce na celý rok.

Vitamín D3 Vitasolaris pro podporu vašeho zdraví obsahuje nejvyužitelnější formu vitamínu D, a to vitamín D3. Balení vitamínu D VitaSolaris (360 tablet s obsahem 25 ug – 1000 jednotek vitamínu D) pokrývající denní potřebu můžete nyní získat zdarma bez závazků, a to přímo do Vaší schránky.

Nabídka společnosti NaturaMed Pharmaceuticals je časově omezená, proto s objednávkou neváhejte. A teď to hlavní! Klikněte na odkaz, vyplňte adresu a vitamín D je na cestě k Vám jen za cenu poštovného a balného 49 Kč!

Podpořte své zdraví, protože na tom jediném opravdu záleží! 

Výběr článků

Načítám