Hlavní obsah

Kozel slaví poctivých 140 let. Pomozte mu vybrat nejlepší artefakty z jeho historie

Komerční článek

Ve Velkých Popovicích vaří pivo již od roku 1874. Přidejte se k oslavám 140. výročí založení pivovaru a pomozte Kozlovi vybrat nejvýznamnější artefakty z jeho historie, které doplní expozici na návštěvnické trase pivovaru.

Článek

Mnoho vzácných předmětů dokládajících dlouhou a úspěšnou historii velkopopovického piva se nachází v archivu a na Návštěvnické trase pivovaru. Desítky dalších zaslali u příležitosti 140. výročí fanoušci Velkopopovického Kozla.

O tom, které ze zaslaných  artefaktů budou vystaveny v expozici historie pivovaru, můžete hlasovat na webu www.1874.kozel.cz a vyhrát pivo na rok zdarma nebo originální historické podtácky. Čtrnáct artefaktů s nejvíce hlasy vystaví pivovar na své prohlídkové trase koncem června.

Oslavy 140 let pivovaru vypuknou na Dni Kozla v sobotu 14. června. Návštěvníci ochutnají speciální nefiltrovaný ležák a česká jídla jako před 140 lety. Z Prahy a z Benešova pojede do pivovaru parní vlak. Hudební hvězdou programu bude Divokej Bill. Kompletní program oslav  je uveden na kozlím webu.

Popřejte Velkopopovickému Kozlovi ke 140. narozeninám a staňte se součástí jeho historie. Vaše přání se vytiskne do truhly v pivovaru a bude v ní uchováno do dalších let. Formulář pro zaslání vzkazu naleznete na www.1874.kozel.cz nebo Facebooku.

Výběr článků

Načítám