Hlavní obsah

Jak si najít lepší práci

Novinky, www.jobpilot.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hledáte novou práci? Vaše zaměstnání se vám nezdá ani tvůrčí, ani dostatečně finančně ohodnocené? Přemýšlíte, zda zůstat, či odejít? Nechcete dávat bezhlavě výpověď, protože si nejste jisti, je-li vaše profese na trhu žádaná?

Foto: Alena Jandlová
Článek

Zkuste využít služeb personálního serveru společnosti jobpilot. Všechny jsou pro uchazeče o zaměstnání zdarma. Na trhu působíme od roku 1995 a soustavně patříme mezi evropskou i českou špičku v oblasti internetového trhu práce.

Na stránkách www,jobpilot.cz naleznete více než 4 500 pravidelně obměňovaných pracovních nabídek z celé České republiky a dalších zhruba 40 000 nabídek práce z dalších zemí Evropy. Vyhledávat je můžete podle různých kritérií -regionu, profese, oboru firmy, druhu pracovního poměru či třeba jazyku nebo stáří inzerátu. Nechcete-li se podrobit takto komplexnímu vyhledávání pracovních nabídek, můžete zvolit ještě rychlejší možnost fulltextového vyhledání nabídky na základě zadaného slova. V případě, že máte svého zaměstnavatele již vytipovaného, vyhledávejte jen mezi svými favority. K dispozici je pro vás připraven abecední seznam inzerujících společností. Nahlédnout můžete do firemních profilů, v nichž získáte o společnosti potřebné informace.

Ti, kteří nechtějí ztrácet čas aktivním vyhledáváním pracovních nabídek, mohou využít služby Můj jobpilot. V ní si můžete nastavit svůj vyhledávací profil a nové pracovní nabídky vám budou pravidelně chodit do vaší emailové schránky. Budou již utříděny podle vámi zadaných kritérií a nemusíte se obávat, že by vám unikla pracovní nabídka snů, nebudete-li online.

Díky službě Můj jobpilot můžete také zveřejnit svůj životopis. Je  pouze na  vašem rozhodnutí, zda  využijete anonymní formu zadání životopisu či přímo zpřístupníte svá  osobní data a  přiložené soubory zaměstnavatelům. Přiložíte-li svůj  profesní životopis a motivační dopis, může zaměstnavatel lépe zjistit, zda  se  na  danou pozici hodíte, a  přímo vás  může kontaktovat. Dáváte-li přednost anonymitě, zaměstnavatel vám  nechá zprávu ve  Vaší schránce na  jobpilotu. Každý den hledají personalisté mnoha společností v naší databázi životopisů vhodné uchazeče, nenechejte se připravit o jejich zájem.

Situace na pracovním trhu se v současnosti mění velmi rychle. Nikdo vám se stoprocentní zárukou nesdělí, které profese jsou dnes "v kurzu".Vytvořením vyhledávacího profilu či zveřejněním životopisu však velmi jednoduše a bez námahy zjistíte, nakolik je vaše profese nyní žádaná.

Setrvávat na nezajímavém pracovním místě je stejně obtížné jako zvolit krok do neznáma  a hledat nové zaměstnání. Rozhodnete-li se pro druhou variantu, zkuste prozkoumat pracovní trh přímo v terénu s www,jobpilot.cz.

Výběr článků

Načítám