Hlavní obsah

Huawei FreeBuds Pro 2: skutečně vyladěný zvuk v krásném kabátu

Novinky, Huawei Technologies s.r.o.

Sluch je pro nás zásadní, díky němu vnímáme svět. Proto je i výběr sluchátek důležitý. Chceme, aby poskytovala bohaté a nejdetailnější zvuky a my si tak poslech užili naplno. Proto se audio tým Huawei snaží u všech svých sluchátek dosáhnout té nejvěrnější kvality zvuku. Skvělým zvukovým výkonem se pyšní i nová vlajková loď Huawei FreeBuds Pro 2.

Foto: Huawei Technologies s.r.o.

Jiří Burian

Článek

Zvuk má pro lidský organismus obrovský význam. Dokážeme díky němu identifikovat různé situace a přispívá tak k lepší orientaci. Poslech hudby v těle zvyšuje produkci endorfinů, hormonů štěstí, které se vyplavují do těla a zahání tak špatnou náladu. Uklidňující hudba navíc odbourává stres. Zároveň hudba dokáže vyvolat určitou náladu, pocity, afekty, nebo změny chování. Kvalitní sluchátka jsou tedy důležitým společníkem pro většinu lidí.

Prvotřídní technologie pro ještě lepší zážitek

V současné době má většina sluchátek problém poradit si s nízkými a vysokými tóny zároveň. Zvuk vycházející z nich je tenký a příliš hlasitý, má tlumené a neostré zabarvení. Vysoké frekvence jsou příliš drsné pro uši a nemají ostré detaily. Huawei FreeBuds Pro 2 ale dokáží díky speciálnímu systému dosáhnout té nejautentičtější a nejvěrnější podoby zvuku a zahrát basové i výškové tóny odděleně a přitom v dokonalé souhře. Mají velmi široký rozsah od 14 Hz do 48 kHZ, jsou tedy ideální jak pro poslech opery, punkové kapely, nebo pro pracovní hovor. Kromě toho technologie Triple Adaptive EQ pak dokáže vyladit zvuk podle struktury zvukovodu, polohy při nošení a úrovně hlasitosti, čímž zajišťuje personalizovaný zvuk. Dokonale vyladěný zvuk je důkazem partnerství mezi Huawei a firmou Devialet, která do sluchátek integrovala svůj styl Shaping Sound a vytvořila tak silné basy s detailní a čistou kvalitou zvuku.

Jiří Burian a Huawei Freebuds Pro 2

Dokonalý zvukový zážitek, to je primární cíl sluchátek Huawei FreeBuds Pro 2 a při posuzování toho, zda je tomu opravdu tak, se Huawei spojil se známým hudebníkem, producentem, DJ-em a moderátorem Jiřím Burianem, který sluchátka sám vyzkoušel. “Sluchátka Huawei mě zvukově velmi příjemně překvapila, zejména na spodních frekvencích a také čistotou a ryzostí zvuku. Horní frekvence by dle mého názoru mohly byt průraznější, ale i tak je poslech velmi příjemný a reálný. Baví mě také jejich progresivní design. Nevypadají jako všechna sluchátka své třídy. Sedí skvěle v uchu,” komentuje novou vlajkovou loď mezi sluchátky Jirka Burian, alias Kapitán Demo.

Kromě kvalitní zvukové výbavy zaujmou i svým vzhledem, a jak řekl sám Jiří, nevypadají jako všechna ostatní. Dostupné jsou hned ve třech barvách - atraktivní Silver Blue s perleťovým fialovou-stříbrným odleskem, tradiční Silver Frost dodávající kovový lesk a elegantní Ceramic White. Všechny barevná provedení jsou dostupné za stejnou cenu, a to 4 999 Kč.

Sluchátka jsou k dostání na oficiálním e-shopu Huawei - https://consumer.huawei.com/cz/headphones/freebuds-pro-2/.

Výběr článků

Načítám