Hlavní obsah

Cestujete sami?

Novinky, Václav Potůček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V hektickém životě plném spěchu každý člověk touží po odpočinku. Mohou to být pouze dvě noci či prodloužený víkend,aby se tělo zregenerovalo. Není nic lehčího,než si na internetu s partnerem vybrat místo, kde chcete společně trávit svou dovolenou. Ale každý takové štěstí, aby se podělil s druhou polovičkou o zážitky a s tím spojenými náklady nemá.

Resort Svatá Kateřina

Článek

Trend singles

V dnešní době bohužel sílí trend „singles“. A i oni  mají  potřebu cestovat a poznávat, odpočinout si a utéct od starostí všedního dne. Skupinou „singles“ je myšlena takzvaně „generace nezadaných“ ve věku do 35 let, ale i vdovci a vdovy, kteří zůstali sami, rozvedení a je možné sem zahrnout i jednoho rodiče s dítětem.

Resort Svatá Kateřina - Golf

Proč platit za to, že je člověk sám!

Jedinec si může koupit letenku, lístek na vlak či autobus, v místě destinace si zakoupí výlet, objedná si masáž či jinou aktivitu, která mu je nabídnuta, aniž by byl cenově znevýhodňován. A v restauraci se také neplatí příplatek za „sám u stolu“.  Jediné místo, kde se platí příplatek za to, že nemáte partnera, je ubytovací zařízení.

Zahraniční hotelové společnosti si již narůstajícího trendu „singles“ všimly a začínají poskytovat ubytování pro jednotlivce bez takzvaného příplatku za jednolůžkový pokoj. Tento trend zaznamenal i wellness & spa Resort Svatá Kateřina a pro jednotlivce připravil speciální nabídku Sám na pokoji bez příplatku. Návštěvník resortu tak zaplatí během prázdninových měsíců poloviční cenu z dvoulůžkového pokoje. Bez příplatku za jednolůžkový pokoj jsou i  pobytové balíčky.

Takže užívejte si života, i když jste bez partnera a přijeďte do Resortu Svatá Kateřina Vysočině za odpočinkem!

Výběr článků

Načítám