Hlavní obsah

Češi si našli skulinku, jak si objednat vitamín D3 zdarma

Vitamín D3 je dobrá forma podpory imunity, kterou si v posledních měsících chráníme všichni jako oko v hlavě. Vysoká poptávka po něm však zvyšuje jeho cenu na trhu. Čechům je však vlastní najít si k takovým věcem cestu zdarma…

Foto: NaturaMed

FlexiMed se vejde do schránky

Článek

Na českém trhu působí česká společnost NaturaMed, mající své kořeny v Norsku. A právě z Norska míří do Čech produkt s názvem FlexiMed, který firma rozdává zdarma. Ano, zdarma.

FlexiMed je totiž produkt podporující nejen pohybový aparát. Obsahuje totiž 100% denní dávku vitamínu D3! Ano, to je to, co prozíraví Češi objevili.

„Nešlo si nevšimnout narůstajícího zájmu o FlexiMed, který rozdáváme jako měsíční vzorek zdarma těm, kteří chtějí řešit své obtíže s klouby, případně chtějí udržovat normální stav svých kostí a zubů,“ komentuje šílenství kolem FlexiMedu ředitel společnosti Martin Kozelský.

„Lidé si FlexiMed objednávají i pro příznivý vliv na cévy a srdce. Zdá se ale, že narůstající zájem zapříčinila ještě přítomnost vysoce kvalitního vitamínu D3, který podporuje imunitní systém,” dodává Kozelský.

Co na to lékaři?

Podívali jsme se na produkt detailně a zjistili jsme, že skutečně obsahuje 5 mikrogramů vitamínu D3. A právě toto množství je vnímáno jako 100 % potřebné denní dávky na podporu imunity.

„Vitamín D má nezastupitelnou úlohu v regulaci metabolismu vápníku a fosforu. Představuje jakýsi klíč, který umožňuje vstup vápníku do kosti, ovlivňuje vstřebávání vápníku v tenkém střevě a podílí se na vyzrávání kostních buněk,“ vysvětluje skvělé spojení vitamínu D s vápníkem MUDr. Pavla Trulíková.

Norský produkt je však mimo jiné obohacen ještě o vitamín C, rovněž podporující imunitu. I jeho je v produktu 100 % denní dávky. Tím ale superlativy FlexiMedu nekončí. Na řadě je vápník.

Proč je klíčem také vápník?

„Volný vápník se vyskytuje v krevní plazmě a ve všech buňkách těla. Má nezbytnou funkci při průběhu svalové kontrakce – a to u svalu kosterního, hladkého i srdečního,“ zmiňuje i rizikovou skupinu MUDr. Marcel Koch.

„Při nedostatku vápníku klesá pevnost kosti, která se stává křehkou, náchylnou ke zlomeninám již při působení malé síly. Problematickým je dostatečný přísun kalcia u osob s intolerancí mléčných výrobků, potažmo veganů, u kterých by měla být suplementace vyšší,” doplňuje Koch.

„Podle posledních výzkumů je pro člověka nejlépe využitelnou formou vápníku ta, která se nejlépe zabudovává do kostí. A jaká to je? Ta z mořských ryb,“ tak vysvětluje tajemství úspěchu norského FlexiMedu ředitel společnosti Kozelský.

Samozřejmě jsme pro vás získali odkaz, který vás po kliknutí zavede k produktu zdarma, bez závazků. Vaše jediná investice bude poštovné pouhých 49 korun. Zásilka Vám přijde přímo do schránky. Stačí kliknout sem.

Výběr článků

Načítám