Hlavní obsah

Lenovo V330, výkonný pracant s 3letou OnSite zárukou a solidní cenou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hledáte spolehlivý notebook s vysokým výkonem a baterií? Tak to se vám určitě zalíbí Lenovo V330, který tyto podmínky splňuje. A hlavně si 3 roky nemusíte dělat starosti se servisem, díky On-Site NBD záruce, která zajistí opravu přímo u vás.

Foto: Alza.cz

V330 je spolehlivé zařízení, které je dostatečně odolné pro každodenní použití.

Článek

Produktivita, výkon a výdrž

Procesory Intel Core i3, i5 a i7 až 8. generace Kaby Lake-R jsou zárukou výkonu. Paměť RAM můžete mít až 20 GB DDR4, což společně s kombinací klasického pevného a superrychlého SSD disku zajistí bezproblémový chod systému. Grafický výkon dodává integrovaná Intel HD nebo AMD Radeon 530 se 2 GB GDDR5.

Foto: Alza.cz

Procesory Intel Core i3, i5 a i7 až 8. generace Kaby Lake-R jsou zárukou výkonu.

V jednoduchosti je síla

Jednoduchý design dodává notebookům V330 elegantní vzhled. Notebooky jsou k dostání s úhlopříčkami displeje o velikosti 14" a 15,6", přičemž váží necelé 2 kg.

Foto: Alza.cz

x

Zabezpečení

Pro zabezpečení soukromí je k dispozici několik prvků. Prvním je čtečka otisků prstů. Pro ochranu dat je k dispozici TPM čip. V neposlední řadě jde o mechanickou krytku webkamery.

Foto: Alza.cz

Jednoduchý design dodává notebookům V330 elegantní vzhled.

Kvalifikovaný profesionál

Pro videohovory můžete využít HD webkameru s kvalitním mikrofonem. Zároveň jistě oceníte i reproduktory s certifikací Dolby Audio. Samozřejmostí jsou porty USB 3.0 a nejnovější USB-C, HDMI, čtečka paměťových karet, bezdrátové připojení WiFi standardu 802.11a/c a BlueTooth 4.1.

Výběr článků

Načítám