Článek
U HANÁKA dostanete nejlepší možnou péči a servis. Obrovskou výhodou je kompletní dodávka nábytku na míru pro celý interiér a to včetně dveří, což zákazníci v dnešní uspěchané a nepřehledné době opravdu oceňují.
Úspora času, energie při zařizování a především jistota skutečné kvality jsou důvody, proč je HANÁK NÁBYTEK tak žádaný. Sladěné interiéry, tzv. INTERIOR CONCEPT, jsou největší předností značky.
Kromě kuchyní a obýváků jsou u HANÁKA velmi oblíbené šatní skříně, nábytek pro ložnice, dětské pokoje nebo koupelny. Rozmanité ukázky reálných domovů od klientů uvidíte v realizacích HANÁK.
HANÁK je pověstný svou kvalitou zpracování a používáním nejkvalitnějších, zdravotně nezávadných materiálů. Jako první v ČR zavedl technologii nano laků (laky v hlubokém 5% matu), kterou zpracovává dýhovaný a masivní nábytek.
Přímo luxusním výrobkem jsou interiérové dveře HANÁK. Ty mají řadu vlastních konstrukčních řešení, originální design a precizní kvalitu. Moderní, rustikální dveře i dveře do obkladu. Díky vynikající kvalitě si je vybírají i čeští developeři do svých exkluzivních rezidencí.
A co nového u značky Whirlpool? Ta uvádí indukční varné desky W Collection. Poptávka po indukčním řešení dlouhodobě stoupá, ale ty tam jsou doby, kdy varná deska obsahovala pouze kruhové varné zóny. Nejmodernější modely mají flexibilní zóny, které lze spojovat dohromady, nebo jsou zcela bezzónové. Přibývají chytré senzory a funkce usnadňující vaření.
Jednou z nejzásadnějších novinek u desek W Collection je senzor Smartsense, zajišťující ideální teplotu vaření. Přednastavené programy obsahují volby jako například rozpouštění másla, pomalé vaření, ale i smažení nebo opékání.
Základní modely disponují flexibilní zónou na levé straně desky, vyšší modely nabízí flexibilní zónu v zadní polovině desky a nejvyšší modely jsou zcela bezzónové.
Skvělou funkcí u desek z W Collection je tzv. ChefControl, změna teploty, resp. intenzity vaření, pouhým přesouváním nádoby. Uživatel tak nemusí během vaření měnit nastavení a může se věnovat pouze samotnému jídlu a jeho kontrole.