Hlavní obsah

Kitzbühelské Alpy - lyžování každý den v jiném středisku

Novinky, Österreich Werbung

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejlepší lyžařská střediska světa, celkem více než 2750 kilometrů perfektně upravených sjezdovek, moderní lanovky, na které se dostanete s jediným skipasem. To je kouzelný svět Kitzbühelských Alp, kde je zábava a radost na svahu na prvním místě.

Lyžování v Kitzbühelských Alpách přináší nezapomenutelné zážitky

Článek

Kitzbüheler Alpen AllStarCard – tak se jmenuje skipas, který vám umožní lyžování na stovkách kilometrů nejlepších sjezdovek. Skvělé je, že si tu zajezdí úplně každý, malé dítě, dospělý začátečník i závodní lyžař.

K dispozici jsou totiž terény naprosto všech stupňů obtížnosti – cvičné svahy, na které mají děti i s dospělým doprovodem vstup zdarma, ale i sjezdy, na kterých se jezdí závody světového poháru. Dokola si tu můžete objet unikátní rozsáhlé lyžařské areály. Ani za týden nemáte šanci projet všechny sjezdovky v regionu.

Lyžováním tu ale zábava nekončí. Jakmile skončí provoz lanovek, začínají v mnoha blízkých barech čím dál oblíbenější après-ski párty.

Pro děti je připravena adrenalinová zábava, kterou zažijí na sáňkařských a bruslařských drahách, při sněhovém tubingu nebo lezení na ledu, i poklidnější aktivity jako večerní jízdy s koňským spřežením. A dokonce i dětské après-ski párty.

Více informací o zimní dovolené v Kitzbühelských Alpách najdete zde.

Výběr článků

Načítám