Hlavní obsah

TEDxPrague vsadil na Forum Karlín. A vyplatilo se!

Novinky, Forum Karlín s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jen málo míst v Praze dokáže pohodlně pohostit stovky lidí a zároveň poskytnout moderní zázemí s unikátní atmosférou. Volba, kde uspořádat konferenci TEDxPrague, proto letos padla právě na Forum Karlín, které se stalo i partnerem celé akce.

Říjnová konference TEDxPrague na téma Naše a cizí

Článek

O úspěchu v pořadí sedmého festivalu myšlenek svědčí účast zhruba devíti stovek lidí. „Najít ideální prostory pro TEDxPrague je velmi obtížné. V minulých letech jsme jich vyzkoušeli několik, ale nenašli jsme žádný, který by měl dostatečnou kapacitu a přitom nám plně vyhovoval. Letos jsme se rozhodli vsadit na Forum Karlín, protože kromě velké kapacity nabídlo i výborné možnosti přizpůsobit prostor potřebám TEDxPrague. Teď po akci mohu jen potvrdit, že to byla skvělá volba. Velmi mile nás navíc překvapil skvělý přístup celého týmu Fóra Karlín,“ říká Matěj Novák, ředitel TEDxPrague 2016.

Filozof Erazim Kohák na TEDxPrague

Filozof Erazim Kohák na TEDxPrague

Forum Karlín je nejmodernějším multifunkčním sálem v Praze a vyniká širokou variabilitou sálu, skvělou akustikou a také jedinečnou atmosférou. Tu utváří jak architektura, tak dramaturgie pořádaných akcí. Jen za několik posledních měsíců se zde vystřídali proslulí hudebníci napříč žánry, včetně České filharmonie spolu s jedním z nejnadějnějších hudebníků současnosti Andreasem Varadym, elektronických Disclosure, a již brzy zde zahrají legendární Pixies.

Filozof Erazim Kohák na TEDxPrague

Filozof Erazim Kohák na TEDxPrague

Filozof Erazim Kohák na TEDxPrague

Výběr článků

Načítám