Hlavní obsah

Chcete nové auto? Místo Fabie dnes můžete mít Octavii

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Díky poklesu sazeb si nyní lze pořídit auto vyšší třídy, než na které byste dosáhli před pár lety. Místo hotovosti si ho vezměte na úvěr. Stoupající zájem o půjčky hlásí ČSOB Leasing, která nabízí Autopůjčku s úrokem od 3,9 %.

Uvažujete-li o pořízení nového vozu, zkuste Autopůjčku ČSOB Leasing.

Článek

Od loňského roku společnost financovala 11 491 aut za téměř 7 miliard Kč. „V porovnání s rokem 2008 si dnes lidé mohou při stejné splátce dovolit o třídu lepší vůz. Zatímco před pár lety by si se sazbou přes 10 % pořídili Fabii, dnes jim výrazně nižší úrok pomůže získat Škodu Octavia,“ vysvětluje Petr Neuvirth, ředitel týmu Produktový vývoj a Marketing z ČSOB Leasing. Pokud jste si už vyhlédli auto a zajímá vás, jaký úrok by se týkal konkrétně vás, můžete navštívit některou z online kalkulaček.

Nízký úrok není jedinou výhodou vozu na úvěr. Pokud klient použije hotovost, přijde o finanční rezervu a stejně si nekoupí auto podle představ, protože na něj nenašetří. S úvěrem si naopak vybere ideální vůz, bude ho mít hned, a zbydou mu vlastní finanční prostředky, které může zhodnocovat.

Dalším bonusem jsou doprovodné služby, jako třeba zvýhodněné pojištění. Praktickým benefitem na počátku nového roku byla i dálniční známka, kterou k Autopůjčce ČSOB Leasing nabízel. Autopůjčka  je dostupná jak na webu i na  všech pobočkách ČSOB.

Výběr článků

Načítám