Hlavní obsah

Ceny povinného ručení pro dobré řidiče nerostou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ušetřit na povinném ručení nebylo nikdy snadnější. Z pohodlí domova si můžete porovnat nabídky pojišťoven a vybrat si nejlevnější povinné ručení nebo prostě to, které Vám vyhovuje. Přesvědčte se, jak snadné je sjednat si povinné ručení online.

Klikpojisteni.cz

Článek

Najít lepší cenu povinného ručení je tak jednoduché jako napsat klik.cz.

Ceny pojištění si ověříte za minutu.

Zvýšila Vám pojišťovna cenu? Nejste si jisti, že máte tu nejlepší na trhu? Ověřte si obratem a zcela nezávazně, zda nenajdete lepší. Jezdíte-li bez nehody, téměř určitě najdete lepší cenu, ale v průměru 86 % řidičů ušetří prostě jenom tím, že si porovná aktuální nabídky na trhu.

S povinným ručením sjednaným online ušetříte čas i peníze

Ceny si ověříte kdykoli.

Stačí vyplnit jednoduchý formulář na počítači. Jde to i na mobilu. Zkuste cestou do práce na Vašem mobilu otevřít srovnávač autopojištění Klik.cz.

Vybíráte si Vy.

Po vyplnění formuláře uvidíte nabídky pojišťoven přehledně seřazené podle ceny.

Vše zcela online.

V případě zájmu dostanete smlouvu a veškeré dokumenty ihned e-mailem. Nic nemusíte podepisovat ani posílat zpět. Smlouvu akceptujete tím, že ji zaplatíte. Zelenou kartu dostanete ihned emailem a originál posíláme druhý den poštou.

Vyježděné bonusy Vám ověříme obratem.

Náš operátor Vám po telefonu ověří Vaše bonusy a aktuálně platné slevy.

Výběr článků

Načítám