Hlavní obsah

Nekompromisní životní prostor i pro opravdu dlouhodobé kempování

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rádi vyrážíte do přírody s dětmi či přáteli a chtěli by jste opravdu komfortně přenocovat, strávit hezkých pár dní čí týdnů? Od letošní sezóny je v prodeji exkluzivní kolekce rodinných stanů HUSKY CARAVAN od českého výrobce outdoor vybavení HUSKY.

Nekompromisní životní prostor i pro opravdu dlouhodobé kempování

Článek

Ať už si zvolíte modelovou řadu CARAVAN 12, 17 nebo 22, budete velmi mile překvapeni nejen rozlohou stanu ale i samotnou výškou.

Husky Caravan 22

Číslovka v názvu stanu nesymbolizuje tradiční počet osob, tak jak je tomu u ostatních stanů značky Husky, ale podlahovou plochu stanu v metrech čtverečních! Prostor, který tato modelová řada nabízí je opravdu ojedinělý v kategorii rodinných stanů a směle konkuruje samotným karavanům. I po vepnutí jedné nebo obou ložnic, nabízí předsíň neuvěřitelný komfort s velkou obytnou a odkládací plochou, at‘ už je to pro další bagáž, kempingový nábytek či kola nebo lodě.

Ložnice stanu a obrovská předsíňka

Samozřejmostí u všech těchto stanů je vysoká kvalita zpracování, standardní Husky vybavení a technické detaily, jako je ventilace umožňující dostatečnou cirkulaci vzduchu uvnitř stanu, velká slídová okna vpouštějící dovnitř maximum denního světla s možností uzavření, ale také vývod pro napájení a fixaci pro kabel, vedenou podél stěny ložnice. Pokud se jen trochu setmí nebo se rozhodnete strávit noc nějakou zábavnou aktivitou, jistě oceníte místo pro lampu, kterou lze zavěsit uvnitř stanu a tím zajistit dostatečné osvětlení.

Jedinčná dovolená vybavením s Husky

U každého vchodu je také umístěna moskytiéra, takže i v teplé letní noci lze spát s otevřenými vchody, aniž by Vás obtěžoval létající hmyz. Díky pevné a stabilní konstrukci Vám tyto stany nabídnou pohodlný komfort a bezpečí za každého počasí. Všechny modely jdou dovybavit doplňky Husky jako je nábytek, nafukovací matrace či přístřešek ke stanu pro další zvýšení již tak komfortního ubytování. Navíc díky nestandardní 10 leté garanci poskytované Husky na kompletní konstrukci stanů Caravan, je investice zákazníka do této modelové řady dostatečně chráněna.

Rodinná pohoda

V prodeji od letošního roku v celé síti Husky a u autorizovaných prodejců. Stany Caravan je možné od 1.7. 2015 také vyzkoušet v kempu Jestřábí I. na Lipně www.husky-kempy.cz. A také prohlédnout na výstavě stanů v pražských Letňanech. 

Další detailní podrobnosti o celé kolekci Caravan stanů od Husky naleznete na www.huskycaravan.cz , nebo na stránkách www.huskycz.

Výběr článků

Načítám