Hlavní obsah

Jak úspěšně zařídit vkusný byt? Tři způsoby, jak realizovat Vaše sny. Vyberte si ten nejefektivnější

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Realizujte efektivně svůj sen o tom, jak by měl váš obytný prostor vypadat. Chcete ušetřit a řešit interiér sami? Zaplatíte raději za profesionální návrh? Nebo vyberete odborného prodejce nábytku? Porovnáme si výhody i úskalí všechny tří variant.

Zařídíte si prostor tak, aby poskytoval dostatek komfortu, pohodlí a vkusu.

Článek

Realizace svépomocí

Pokud se rozhodnete celé zařizování zvládnout sami, čeká vás jistě mnoho naježděných kilometrů, desítky až stovky hodin někdy zcela marného hledání. Často nenajdete výrobky a designy, které by splnily vaše očekávání. Začnete se tak uchylovat ke kompromisům, které vám ale v konečném důsledku budou vadit a mnoho let se budete trápit pocitem, že to vlastně mělo být jinak.

Někdy také volíte variantu nákupu těch nejdražších a nejluxusnějších kusů nábytku v domnění, že tak dosáhnete skvělého výsledku. Ty spolu ale nemusí vždy ideálně korespondovat a výsledek pak vůbec neodpovídá vynaloženým prostředkům.

K dokonalé relaxaci a pohodlí slouží polohovatelné opěrky rukou i zad.

Realizace s pomocí architekta

Další variantou je oslovení bytového architekta nebo designéra. Pak máte větší šanci, že interiér „dopadne dobře“. Ne ale vždy. Většinou nemáte „dostatek síly“ architektovi oponovat, a tak často dochází k tomu, že interiér sice „dopadl dobře“, ale tak nějak „není váš“ a ne vždy se v něm cítíte spokojeně.

Každý architekt, pokud se chce ve své tvorbě vyvíjet a posouvat dál, musí zákonitě zkoušet nové varianty, nové možnosti, experimentovat. Bohužel, pro klienta se toto „zkoušení a experimentování“ odehrává v „jeho bytě za jeho peníze“. Přestože vás takovéto poradenství bude stát dost peněz, konečný výsledek je často odlišný od vašich představ. Také proto, že zboží znáte většinou pouze z katalogů a skutečné provedení výrobku jste nikdy neviděli.

K dokonalé relaxaci a pohodlí slouží polohovatelné opěrky rukou i zad.

Realizace s pomocí odborné firmy

Třetí a často nejlepší možností je oslovit firmu, která si umí se zařízením interiéru poradit a současně budete mít větší možnost do konečného ztvárnění obytného prostoru promluvit a vyjádřit tak svoji individualitu. Takovým místem, kde najdete porozumění a dostane se vám veškerých rad a pomoci, je např. plzeňská společnost JV Pohoda s.r.o.

K dokonalé relaxaci a pohodlí slouží polohovatelné opěrky rukou i zad.

Firma JV Pohoda více než 15 let dodává českým a slovenským zákazníkům designový nábytek evropských výrobců. Má za sebou realizaci již stovek interiérů, rodinných domů i bytů. Dokáže zákazníkům pomoci s rozmístěním nábytku, výběrem designů, materiálů i barev a jejich kombinací.

K dokonalé relaxaci a pohodlí slouží polohovatelné opěrky rukou i zad.

Zeptali jsme se pana Volrába, majitele firmy, kde čerpá inspiraci pro návrhy interiérů. „Po celá léta navštěvujeme nejdůležitější veletrhy nábytku ve světě, a tak naše rady a doporučení klientům vycházejí vždy z nejnovějších trendů.“

„Velmi často tak ‚předbíháme čas‘, protože zákazníkům namísto modelů a materiálů, které byly nebo možná ještě jsou trendy, představujeme takové, které v podstatě trendy teprve budou. Výrazně tak prodlužujeme životnost moderního interiéru.“

K dokonalé relaxaci a pohodlí slouží polohovatelné opěrky rukou i zad.

Nestyďte se navštívit Showroom

Nespornou výhodou při výběru vhodného vybavení do vašeho interiéru je možnost prohlédnout si na showroomu vzorky. „V našem showroomu si můžete prohlédnout výrobky všech našich dodavatelů a na vlastní oči nejen vidět, ale i sáhnout si nebo se posadit na výrobek, který pak ve svém interiéru bude mít. Důležité je, že pokud zákazník zvolí jiný typ potahu, dřeva, laku nebo barvy, vždy uvidí originální vzorky materiálů přímo od výrobce.“

K dokonalé relaxaci a pohodlí slouží polohovatelné opěrky rukou i zad.

Jak vypadá poradenský servis u odborné nábytkářské firmy?

„Nejprve navštívíme klienta v interiéru, který chce zařídit. Vše pečlivě zaměříme, nafotíme, ale hlavně s největší pozorností vyslechneme jeho přání, návrhy a představy o tom, jak by interiér měl vypadat. Pokud je některý ze zákazníkových návrhů v rozporu s našimi dobrými zkušenostmi, vždy jej na to upozorníme, vysvětlíme důvody a navrhneme lepší řešení.“

„Další schůzka se odehrává v našem showroomu, kde už většinou společně vybíráme konkrétní modely a jejich konečné provedení. Při schůzce se o zákazníka stará minimálně jeden z našich pracovníků, který veškerý svůj čas věnuje jen jeho návštěvě. Samozřejmostí je příjemné prostředí pro jednání a pohoštění každého našeho klienta.“

K dokonalé relaxaci a pohodlí slouží polohovatelné opěrky rukou i zad.

Co je vůbec nejlepší? Veškeré poradenské služby poskytuje společnost JV Pohoda s.r.o. svým zákazníkům zdarma.

Výběr článků

Načítám