Hlavní obsah

Schwarzmüller představil na mezinárodním veletrhu IAA v Hannoveru své produktové novinky

Novinky, Schwarzmüller s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mimořádný ohlas na mezinárodním veletrhu užitkových vozidel IAA 2014 sklidily návěsy Schwarzmüller. Nejvíce pak sklápěcí návěs s tepelně izolovanou korbou, velkoobjemový valníkový návěs a ultralehký valníkový návěs.

Ultralehký valníkový návěs s vlastní hmotností od 4.850 kg

Článek

Prvotřídní výrobce užitkových vozidel se specializuje na zákaznicky orientovaná řešení pro klíčová odvětví průmyslu  - dálkovou přepravu, stavebnictví, ropný průmysl, zpracování dřeva, odpadové hospodářství, zemědělství a potravinářství. Důraz klade na inovace, které zákazníkům nabízejí jasnou přidanou hodnotu. Na veletrhu IAA v Hannoveru představil  Schwarzmüller tři nejnovější typy svých vozidel.

Sklápěcí návěs s tepelně izolovanou korbou je sklápěčem nové generace.  Za pomoci nejmodernější izolace splňuje specifické nároky potřebné pro přepravu směsí. Senzorika, teplotní čidla a také mobilní tiskárna, pro od roku 2016 povinné monitorování teploty, jsou zde již součástí výbavy.

Celohliníkový sklápěcí návěs s tepelně izolovanou korbou

Další vývojovou novinkou je velkoobjemový návěs s vysokou flexibilitou. Variabilní vybavení umožňuje bezproblémovou přepravu dlouhého materiálu, prefabrikátů, strojů a také kontejnerů.

Celohliníkový sklápěcí návěs s tepelně izolovanou korbou

Jako specialista na odlehčená vozidla nabízí Schwarzmüller také v tomto sektoru jednu inovaci: Ultralehký návěs zvládne při vlastní hmotnosti 4.850 kg enormní užitnou zátěž.  Kromě toho podstatně redukuje spotřebu pohonných hmot a tím méně zatěžuje životní prostředí.

Výběr článků

Načítám