Hlavní obsah

Dejte sbohem špatným službám! Přejděte k RWE a seznamte se se skvělými výhodami

Novinky, RWE Česká republika a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Trápí vás chyby ve fakturách za energie nebo omezená pracovní doba kontaktní linky vašeho dodavatele? Pokud nejste spokojení se svým stávajícím dodavatelem energií, přejděte k RWE. Kromě perfektních služeb můžete získat bonus až 2 200 Kč a kredit na volání s RWE Mobil až 600 Kč jako dárek.

Dejte sbohem špatným službám! Přejděte k RWE a seznamte se se skvělými výhodami.

Článek

Nespokojenost se službami či cenami menších dodavatelů energií řeší mnozí a přitom změna dodavatele je dnes jednoduchá a bezpečná. Například u RWE za vás vyřeší zdarma všechny náležitosti a navíc mají pro zákazníky dárek – kredit na volání až 600 korun. Stačí zajít do kteréhokoliv zákaznického centra RWE a ukázat aktuální smlouvu a fakturu od stávajícího dodavatele.

Pokud rovnou uzavřete i smlouvu na odběr energií od RWE, získáte finanční bonus až 2 200 Kč a kromě výrazné roční úspory a kreditu na volání pak u RWE máte záruku kvalitních služeb a dostatek kamenných poboček či nonstop zákaznickou linku.

Přejděte k RWE a využívejte všech výhod i Vy! Více najdete na www.rwezlevnuje.cz.

Výběr článků

Načítám