Hlavní obsah

Montáž zábradlí nebo posuvného systému Valcomp zvládne každý

Novinky, www.e-domov.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

I bytové zařízení, jehož montáž dříve vyžadovala přítomnost odborníka, si nyní díky jednoduchému stavebnicovému systému můžete namontovat sami. Tím se dají ušetřit značné finanční prostředky.

Zábradlí Valcomp

Článek

Kovové zábradlí Valcomp

Díky velké variabilitě si můžete zábradlí do bytu poskládat přesně podle svých představ a potřeb. Stačí si zaměřit schodiště a vybrat příslušné komponenty. Ty lze objednat například přes e-shop www.e-domov.cz. Ti, kteří si zábradlí chtějí prohlédnout naživo, mohou navštívit nejbližší prodejnu Baumax ve svém okolí. Kovové zábradlí se dodává s povrchovou úpravou nikl nebo chrom.

Zábradlí Valcomp

 Posuvné systémy Valcomp

Na stejných místech lze dostat i posuvné systémy pro skříně a dveře. V případě skříní se jedná o systémy Herkules plus a Ares 2. Stačí si nechat v truhlárně nebo v některém z hobby řetězců uříznout lamino desku v dekoru, který se Vám líbí a hodí k interiéru. Poté už skříňový systém podle jednoduchého návodu pouze zkompletujete. Pro posuvné dveře v bytě je určen systém Herkules, u kterého je postup obdobný a velice jednoduchý jako v případě skříňových systémů.

Zábradlí Valcomp

Výběr článků

Načítám