Hlavní obsah

Samsung Galaxy Note 3 nadchne výbavou i provedením

Novinky, Samsung

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejnovější phablet ze stáje Samsung posouvá hranice mobilních zařízení opět o něco dál. Špičkové technologie a pokročilé ovládání pomocí stylusu S-pen doplňuje propracovaný design a unikátní chytré hodinky GALAXY Gear.

Samsung GALAXY Note 3

Článek

Phablet Samsung GALAXY Note 3 se vyznačuje velkorysým displejem Super AMOLED s úhlopříčkou 5,7 palce a Full HD rozlišením. Je proto perfektním prostředím pro pokročilé ovládání pomocí speciálního pera S-Pen.

Oproti svému předchůdci nabízí Note 3 ještě širší možnosti jeho využití – při podržení pera nad displejem a stisknutím tlačítka získáte přístup k pěti užitečným funkcím: Akční poznámka, Album výstřižků, S Finder (pro vyhledávání v phabletu i na internetu), Okno pera (umožňuje provádět jednoduché úkoly kreslením) a Psaní na obrazovku (k nasnímaným obrázkům můžete psát popisky). Samsung GALAXY Note 3 bez problémů rozpozná váš rukopis a napsaný text převede například na funkci zprávy, plánovače atd. Nechybí ani funkce Více oken, umožňující otevření dvou různých aplikací.

Design phabletu kombinuje funkčnost s elegancí. Je tenký jen 8,3 mm a váží 168 gramů, přesto se může pochlubit například největší operační pamětí RAM o velikosti 3 GB. Zadní kryt je vyrobený z materiálu, který působí jako kůže, takže je příjemný na dotyk a současně bezpečně drží v ruce. Vybrat si můžete černé nebo bílé varianty, kterou můžete doplnit jedinečnými chytrými hodinkami GALAXY Gear.

Výběr článků

Načítám