Hlavní obsah

Do Školy investování se již přihlásily tisíce zájemců, přidejte se i vy

Novinky, Fio banka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Již téměř čtyři tisíce lidí se přihlásily do Školy investování, kterou zdarma pořádá Fio banka ve spolupráci s RM-SYSTÉM, českou burzou cenných papírů. Bezplatné semináře probíhají do poloviny prosince 2013.

Škola investování

Článek

Letošní ročník začal v polovině září a semináře se průběžně konají ve více než 50 městech v ČR. Zájemci se mohou bezplatně přihlásit na webových stránkách Fio banky na kterýkoliv seminář. Vybírat mohou ze tří tématických okruhů, ve kterých je zkušení přednášející seznámí s nejdůležitějšími informacemi o investování na českých i zahraničních burzách včetně online ukázky nákupu či prodeje cenných papírů.

Tématem pro začátečníky jsou Základy investování na kapitálovém trhu, kde jsou představeny základní investiční pojmy i hlavní zásady racionálního investora. Novinkou je pak seminář s názvem Obchodování na zahraničních burzách, který odkrývá detaily investování v USA, Polsku či Německu. Věnuje se historii i současnosti tamních trhů. Pro zkušenější investory je připraveno téma Efektivní krátkodobé obchodování v praxi, na němž se návštěvníci dozvědí možnosti znásobení svých investic, způsobů spekulace na pokles akcií i obchodování s komoditami jako je zlato, stříbro, ropa, měď či pšenice a kukuřice.

Škola investování probíhá do poloviny prosince 2013 ve všedních dnech v podvečerních hodinách. Pokud se chcete přihlásit, stačí vyplnit krátký registrační formulář.

Výběr článků

Načítám