Hlavní obsah

Půjčka, která vám vrátí až 50 tisíc korun

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Máte pocit, že jsou nabídky všech bank stejné a že vás žádná neodmění za to, když svůj úvěr dobře splácíte?

Raiffeisenbank a.s.

Článek

Chtěli byste si přesto pomocí úvěru splnit svůj sen, ale bojíte se vysokých úroků a poplatků? Rychlá půjčka od Raiffeisenbank vám nyní za řádné splácení vrátí zpět až 50 tisíc korun, navíc nebudete platit žádné poplatky za poskytnutí či vedení úvěru.

Protože každý klient si  v Raiffeisenbank zaslouží individuální přístup, zvýhodňujeme nově ty zájemce o úvěr, kteří dobře splácí. Zažádejte si do konce listopadu o úvěr Rychlá půjčka a my vám za řádné splácení vrátíme až 50 tisíc korun.

Rychlou půjčku lze použít na financování jakékoli vaší potřeby od 20 tisíc až do půl milionu korun. Za poskytnutí úvěru neplatíte žádné poplatky, stejně tak je zdarma i vedení úvěru a základní pojištění schopnosti splácet.

Bojíte se, že na splátku svého úvěru zapomenete a o nabízený bonus tak přijdete? I na to v Raiffeisenbank myslíme. Nejjednodušší cestou, jak si včasné splácení úvěru zajistit, je inkaso z vašeho účtu eKonto. Pokud si k úvěru sjednáte i nové eKonto a převedete k nám vaše platby, získáte nižší úrokovou sazbu o jeden procentní bod.

Více informací o produktech Raiffeisenbank získáte na 800 900 900 nebo www.rb.cz.

Výběr článků

Načítám