Hlavní obsah

Letní Trentino – zábava a sport v Dolomitech na jezeře Garda

Novinky, Trentino Sviluppo S.p.A.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vzrušující cyklistické sjezdy, pěší túry, skoky do horských tůní… Večer si pak – příjemně zmoženi únavou – otevřít s přáteli láhev vína před horskou boudou a žasnout nad tím, jak slunce obarvuje skály narůžovo. I taková může být dovolená v Trentinu.

Trentino Sviluppo S.p.A.

Článek

Zažít pocit dokonalé sounáležitosti s přírodou, oddat se tichu hor a skoro se dotknout prstem nebe není v Trentinu vůbec těžké. Tato oblast severní Itálie dokáže nabídnout na relativně malém území nečekaně rozmanitou krajinu – od středomořské atmosféry slavného jezera Garda, největšího z téměř tří set trentinských jezer, až po majestátní horské katedrály Dolomit, zapsaných do Seznamu přírodního dědictví lidstva UNESCO. K tomu si přimyslete téměř vždy přítomné sluneční paprsky a výbornou italskou kuchyni. Ideální prostředí pro aktivní dovolenou!

Trentino Sviluppo S.p.A.

Člověk skoro neví, jaký sport si vybrat dřív. Jezero Garda je rájem windsurfingu a jachtingu, nedaleké Arco zase světově známou horolezeckou oblastí. Pro ty odvážnější jsou určené trentinské ferraty a kaňoning. Celé Trentino je doslova protkané výborně značenými cyklistickými i turistickými trasami, které je možné stáhnout také do GPS. S ubytováním a programem si nemusíte lámat hlavu. V Trentinu to udělali za vás a navíc tak, abyste co nejvíc ušetřili!

Výběr článků

Načítám