Hlavní obsah

Konzumace karamelu podporuje přátelství

Novinky, Kraft Foods CR s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ocitlo se vaše přátelství v krizi? Vyzkoušejte karamel! Přinášíme důkaz účinků karamelových kombinací na mezilidské vztahy.

Milka caramel

Článek

Katka, Jana, Petra a Martina - kamarádky na život a na smrt. Znaly se od střední školy, scházely se týden co týden a ledacos spolu zažily.

„Pak se to celé zvrtlo,” vypráví Petra. „Klasická ponorková nemoc. Rozhádaly jsme se a každá z nás se stáhla do sebe. Nebylo to jednoduché období.”

„Jednou jsem si prohlížela staré fotky a dostala jsem nápad. Zapnula jsem Zážitkomat, vytvořila jsem video z našich společných fotek a rozeslala ho všem kamarádkám. Vybrala jsem ty nejlepší momentky, jejichž atmosféru stojí za to protáhnout až do dnešních dnů,” říká Petra.

Zanedlouho se kamarádky opět ozvaly. „Daly jsme si pár kostiček Milky Caramel a hned bylo lépe. Díky Zážitkomatu jsme se dokázaly přes všechny spory přenést a naše přátelství trvá dodnes.”

Jak určitě tušíte, příběh Petry je smyšlený. Jisté však je, že i vy si můžete protáhnout ty nejjemnější zážitky. Milka Caramel Zážitkomat je aplikace, s jejíž pomocí snadno vytvoříte video, které vašim přátelům udělá radost.

Zážitkomat najdete zde.

Výběr článků

Načítám