Hlavní obsah

Bubliny válcují svět a jsou hitem Vánoc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Letošní Vánoce se ponesou ve znamení tradičních dárků, ale i nových, nejčastěji chytrých technologií. Zatímco pod stromečkem se objeví ve větší míře tablety a čtečky knih, praktickým a osvědčeným pomocníkem do domácnosti bude opět populární výrobník sycené vody SodaStream.

SodaStream.cz

Článek

Chytrá elektronika a bublinky mohou být letos i pod vaším stromečkem. Mnoho lidí si čím dál víc uvědomuje, že nakupování sodovek a limonád v plastových lahvích je neekologické, časově náročné, pracné a především drahé. SodaStream se vrací na vánoční trhy již počtvrté, tentokrát s nejlevnější variantou necelých patnácti set korun za jeden spotřebič včetně plné bombičky. Domácí sodovka není jen moderní a ekologická alternativa k baleným vodám, ale navíc přináší zábavu pro celou rodinu, protože ovládání je jednoduché a bezpečné. Oblíbenou sodovku vám tak hravě připraví nejen manžel, ale také vaše dítě.

Technologie vládnou letošním nákupům i v kuchyni

Ale ani výroba sodovky není oproštěna od chytrých technologií, pokud se bez nich neobejdete, patří do vašeho dopisu Ježíškovi jednoznačně Revolution www.sodastream.cz/revolution. Přístroj vyniká hned několika nadčasovými technologickými prvky. Jako jediný z výrobníků SodaStream je vybaven elektrickým napájením a nabízí zajímavé funkce, které vám usnadní přípravu domácího syceného nápoje ještě více než kdy předtím. Jistě oceníte elegantní ovládání i LED displej, díky němuž budete mít vždy přehled o aktuálním stavu připravovaného nápoje (o míře nasycení připravovaného nápoje a stavu CO2 v bombičce). Jednoznačným pokrokem je aktivace sycení díky jedinému doteku na ovládacím panelu. Díky němu si každý příznivec ochucených perlivých limonád nastaví intenzitu sycení ve čtyřech úrovních: mírné, střední, vysoké a super silné. Místo zdlouhavého mechanického nastavování tak stačí zmáčknout jediné tlačítko a nápoj podle vašich představ bude hotov během okamžiku. Oproti běžným přístrojům je SodaStream Revolution revoluční také ve způsobu uchycení karbonační lahve. Ta je v něm zachycena automaticky, nemusíte ji šroubovat, stačí pouhé zacvaknutí.

Speciální edice pro sváteční chvíle

Konec roku a vítání nového jsou neodmyslitelně spjaty s oslavami. Navíc se každý z nás chce odměnit něčím speciálním. Speciální je i edice, se kterou právě pro zimní sezónu přichází značka SodaStream a pod uhrančivým názvem Night Spirit www.nightspirit.cz představuje opravdové kouzlo noci. Šest nových sirupů přináší chutě oblíbených koktejlů Mojito, Cuba Libre, Caparhina, Gin, Cosmopolitan a Margarita, všechny v bezalkoholové variantě.

 Svátky jsou plné bublinek

Zaperlete na Vánoce a připravte vašim blízkým překvapení v podobě trendy přístroje na sodovku, který je moderní a zároveň šetrný k životnímu prostředí. Darujete tak nejen pohodlí, ale také pozitivní přístup k okolnímu světu, který je zaplaven zbytečnými plasty. Inspiraci pro vánoční nákupy hledejte také na stránkách www.sodastream.cz  a sledovat můžete i www.facebook.com/SodaDoma, kde se dozvíte o novinkách jako první.

Výběr článků

Načítám