Hlavní obsah

MITSUBISHI ASX - sympaťák s nejnižší spotřebou ve své třídě

Novinky, M Motors

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mitsubishi ASX skvěle jezdí a stačí mu jen pár litrů nafty. Výrobcem udávaná kombinovaná spotřeba 5,6 l / 100 km není pouhý klam, s robustním a prostorným crossoverem na ni lehce dosáhnete. Pod kapotou má totiž mimořádně úsporný čistý diesel s výkonem 110 kW. Motor navíc tak tichý, že ho ani při rychlé jízdě po dálnici nevnímáte.

M Motors

Článek

S Mitsubishi ASX budete jezdit mimo město se spotřebou dokonce pod 5 l / 100 km, a to díky vlastnímu úspornému a tichému motoru Mitsubishi 1.8 DI-D MIVEC. ASX poskytuje dostatek pohodlí a prostoru typického pro crossover, robustnější konstrukce zajišťuje řidiči dobrý rozhled a větší bezpečí.

M Motors

Vyspělá technologie 4x4 umožní v klidu zvládnout sníh nebo nerovný terén. Pokud k tomu ještě přidáme mimořádnou slevu a zvýhodněnou nabídku na vybrané příslušenství, je právě teď ten správný čas pořídit si nové ASX. Nabídka platí na všechny modely Mitsubishi pouze 24. února od 8 do 24 hodin u všech autorizovaných prodejců.

Už tento pátek u Mitsubishi slevy až 250 000 Kč na vybrané modely!

M Motors

Neváhejte a navštivte svého nejbližšího autorizovaného prodejce vozů Mitsubishi nebo si rovnou zažádejte o konkrétní nabídku na www.jenden.cz.

Výběr článků

Načítám