Hlavní obsah

Vánoční nadílka v podobě 3 % na váš bankovní účet

Novinky, Equa bank a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stávající i noví klienti Equa bank získají nadstandardní finanční odměnu až 3 % z částky, kterou utratí v listopadu a prosinci za nákupy platební kartou, a zároveň mohou využít nabídku mimořádně vysokého 3% úročení termínovaného vkladu na 6 měsíců.

Článek

Každý klient Equa bank dostane od banky zpět na svůj účet odměnu ve výši 3 % z částky, kterou utratil při nákupech platební kartou v době vánoční akce, tj. od 7. 11. do 31. 12. 2011.

Pokud klient zaplatí kartou v listopadu například 10 000 Kč, banka mu počátkem prosince připíše na běžný účet odměnu 300 Kč. V prosinci pak utratí kartou třeba 50 000 Kč a získá tak bonus ve výši 1 500 Kč, který bude připsán na začátku ledna 2012.

Šestiměsíční termínovaný vklad založený v období od 7. 11. do 31. 12. 2011, bude úročen aktuálně nejvýhodnější úrokovou sazbou svého druhu na trhu ve výši 3 % p.a. Termínovaný vklad u Equa bank lze zřídit okamžitě, stávající i noví klienti banky si ho mohou otevřít sami v internetovém bankovnictví.

Počet termínovaných vkladů na jednoho klienta není omezen a úroková sazba ve výši 3 % platí při minimálních vkladech od 20 000 Kč a zároveň pokud souhrnný vklad u jednotlivého klienta nepřevýší dva miliony korun. Více informací na www.equabank.cz.

Výběr článků

Načítám