Hlavní obsah

Už jen několik dní zbývá do skončení akce na plyn a elektřinu od 3E!

Novinky, Europe Easy Energy a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přejděte s plynem a elektřinou ke 3E. Již jen do 11. listopadu můžete využít jedné ze tří výhodných akcí společnosti Europe Easy Energy, díky kterým můžete nejen výhodně ušetřit, ale navíc si i vydělat.

Článek

Společnost Europe Easy Energy, jeden z nejlevnějších alternativních dodavatelů elektřiny a plynu, připravila pro své zákazníky lákavé akce:

► Uzavřete-li smlouvu na dodávky elektřiny do 11.11.2011, budete mít garantovanou cenu silové elektřiny na rok 2012 ve stejné výši jako v roce 2011.

► Přesvědčte kamaráda, souseda, známého. Pokud díky Vám do 11.11.2011 také uzavře smlouvu s 3E, dostanete bonus ve výši 500 Kč za každého z nich. Tento bonus Vám bude odečten při závěrečném vyúčtování.

► Uzavřete-li ke smlouvě na dodávku elektřiny do 11. 11. 2011 zároveň i smlouvu na dodávku plynu, získáte také bonus ve výši 500 Kč, který Vám bude odečten při závěrečném vyúčtování.

I bez využití aktuálních akcí můžete s 3E výrazně ušetřit. Vypočítejte si svou případnou úsporu3E na plynu a na elektřině.

3E navíc dokáže ocenit věrnost a svým zákazníkům nabízí zajímavý věrnostní program jak pro plyn, tak pro elektřinu.

Pro více informací navštivte www.3-e.cz nebo

volejte 810 80 80 80.

Výběr článků

Načítám