Hlavní obsah

Boxerský zápas ukončily něžnosti v ringu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Naprosto neuvěřitelná věc se přihodila během dlouho očekávaného boxerského klání v Ústí nad Labem. Souboj šampiona Jurije Kovalenka a jeho vyzyvatele Miroslava Ráže musel být předčasně ukončen, soupeři se v ringu začali přátelsky objímat.

Článek

Trojnásobný šampion sibiřské ligy Jurij Kovalenko válcoval Miroslava Ráže již od prvního kola a jeho vítězství bylo jen otázkou času. Avšak Kovalenko ukončil zápas ve zcela jiném duchu – svého vyzyvatele začal objímat, lochtat v podpaždí a utěšovat lámanou češtinou. Ráž mu jeho legrácky oplácel ve stejném duchu a zápas tak musel být předčasně ukončen.

„V pátém kole jsem si najednou uvědomil, že mé údery způsobují soupeřovi bolest. A já už nechci být ten zlý a ubližovat ostatním. Prostě jsem si troufnul na trochu jemnosti,“ prohlásil Kovalenko.

Podle jeho trenéra se Kovalenko rozhodl uposlechnout jemnou výzvu a získat tzv. troufanec něžnosti na stránce čokolády Milka.  Troufance jsou odznaky za jemné skutky, které může získat každý, kdo udělá něco dobrého pro ostatní. Stačí se přihlásit do facebookové aplikace Jemnomat, vybrat si malý úkol a nechat si potvrdit jeho splnění. Sledujte, na jaké jemné skutky už si troufli vaši přátelé a nenechte se zahanbit.  Jemnomat najdete TADY.

Výběr článků

Načítám