Hlavní obsah

Víme, kde dostanete hypotéku bez poplatku s úrokem jen 3,99 % p.a.!

Novinky, LBBW Bank CZ a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Splácíte hypotéku, blíží se Vám konec fixace? Nebo uvažujete o pořízení bytu či domu a rádi byste získali hypotéku zdarma a s nízkým úrokem? Poradíme Vám, kde nyní můžete získat výhodné sazby pro hypotéky.

Článek

Ceny nemovitostí se drží stále na relativně nízké úrovni, a tak pokud chcete nakupovat, je teď ideální čas. Úroky u hypoték již ale v některých bankách začaly postupně růst a tento nárůst ve svém rodinném rozpočtu pocítí brzy majitelé hypoték, kterým bude končit období, po které měli tzv. zafixovanou úrokovou sazbu. Pokud i Vy splácíte hypotéku a bude vám brzy končit fixace, máme pro vás radu. Zafixovat si nízký úrok můžete nejen při převedení stávající hypotéky do nové banky, ale i pokud kupujete dům, byt, chalupu nebo budete stavět či rekonstruovat.

Hypotéku zcela bez poplatku a sazbu 3,99 % p.a. na 3 roky nyní např. získáte u LBBW Bank. Nízké úrokové sazby nabízí ale i pro fixace na 4 a 5 let, a to při LTV do 70 % a do 90 %. Důležité je, že tyto sazby jsou garantované, nejsou takzvaně „od“, což vám ulehčí práci při porovnání s ostatními nabídkami. Navíc při získání hypotéky nebudete platit poplatek za poskytnutí a ušetříte až 25 000 Kč. A to je již výrazná úspora v rodinném rozpočtu! Nutno dodat, že nabídka je časově omezena, žádost musíte podat do 31. 7. 2011.

Výběr článků

Načítám