Hlavní obsah

Splácejte méně a získejte více díky sloučení všech závazků do jediné půjčky

Novinky, UniCredit Bank Czech Republic, a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zatěžují váš rozpočet splátky spotřebitelského úvěru, kreditní karty a kontokorentu? Nemáte přehled kolik a jak dlouho ještě budete splácet? Sloučením všech závazků do jedné výhodnější PRESTO Půjčky můžete ušetřit na splátkách a ještě si půjčit více.

Článek

UniCredit Bank PRESTO Půjčka vám poskytne na cokoliv bez dokládání účelu v rozmezí od 30 000 Kč do 500 000 Kč, do 250 000 Kč dokonce bez spolužadatele. PRESTO Půjčku můžete splatit celou i částečně předčasně a bez poplatků, v průběhu splácení lze splátky odložit. Navíc vše funguje opravdu presto - stačí jediná návštěva pobočky a už do hodiny máte k dispozici potřebné finance.

Nyní PRESTO Půjčka umožňuje výrazně ušetřit na splátkách stávající úvěrů. On-line aplikace UniCredit SPLÁTKOMAT vám spočítá, kolik ušetříte a o kolik si můžete půjčit více, pokud sloučíte všechny závazky do jedné PRESTO Půjčky. Je to snadné, o vše se postará banka, navíc za vás zaplatí případné poplatky za předčasné splacení u jiné banky. Příjemným bonusem je sleva z úrokové sazby při uzavření inovativního pojištění schopnosti splácet, které nyní pokrývá dokonce i hospitalizaci, pracovní neschopnost či nedobrovolnou ztrátu zaměstnání.

Vyzkoušejte si na www.splatkomat.cz, o kolik můžete splácet méně nebo získat více.

Výběr článků

Načítám