Hlavní obsah

Přemek Podlaha je patronem OSLA

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Řekne-li se „kutilství“, každý si vybaví Přemka Podlahu. Jeho osobnost si však nyní můžeme spojit i se specifickou skupinou kutilů – těch, kteří se zaměřují na vylepšování vlastních aut a sdružují se v Občanském spolku za lepší automobily OSLA.

Článek

Právě spolek OSLA se nedávno uvedl blogem zlatýručičky.cz a vzbudil zájem pana Podlahy natolik, že ten se stal jeho patronem. Skupina těchto nadšenců neprovozuje tuning, ale zaměřuje se na praktickou stránku věci s cílem vytvořit podomácku vychytávky, které můžeme vidět u nejvyspělejších moderních vozů. Blog  zlatýručičky.cz se stal centrem pro výměnu nápadů příznivců lehčího života s autem a v autě.

Některé nápady zaujaly Přemka Podlahu natolik, že jejich autory navštívil i s kamerou a natočil s nimi o jejich vynálezech šoty, které v současné době kolují na internetu. Např. při setkání s panem Jaroslavem odkrývá Přemek Podlaha zajímavé řešení sledování únavy řidiče. Pan Jaroslav je sestrojil s pomocí staršího fénu. Podívejte se na něj.

Zlatýručičky.cz jsou otevřené každému, koho zajímají možnosti vylepšení auta nějakým nápadem, který přinese jeho příjemnější užívání.

Výběr článků

Načítám