Hlavní obsah

Bude v zimě dost sněhu? Ano a bude sladký, říká klimatolog

Novinky, Kraft Foods, s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sněhová předpověď se letos poprvé neomezila pouze na očekávané množství sněhu, ale dokonce i na jeho chuť. Podle amatérského klimatologa Víta Podzimka budou vločky tuto zimu výrazně sladší a chutnější, než tomu bylo v minulých letech.

Článek

Rodák z Ostravy – Mošnova odmítá jakékoli zpochybňování své teorie ze strany profesionálních meteorologů. Ti totiž tvrdí, že dlouhodobě není možné předpovědět množství sněhu, natož pak jeho chuť. Podzimek ale na své prognóze trvá. „Některé vločky budou mít letos kokosovou příchuť a jiné budou chutnat po čokoládě s lískovými oříšky,“ uvedl v tiskovém prohlášení za přítomnosti novinářů.

Teprve poté vyšlo najevo, že ve své předpovědi mluví o speciálním balení čokoládových oplatek Fidorka. Krabice s pěti kulatými Fidorkami totiž připomíná tvar sněhové vločky. Nadílka Fidorek již začala a je možné ji zažít v obchodech po celé České republice. Každé balení navíc obsahuje soutěžní kód, se kterým se dají vyhrát pobyty v luxusních horských hotelech, hřejivé deky s rukávy, relaxační masáže nebo lístky do kina. Soutěže o hřejivé ceny probíhají na www.mojefidorka.cz a také na Facebookové stránce Fidorky. Vyzkoušejte obě. S jedním kódem tak můžete vyhrát hned dvakrát!

Výběr článků

Načítám