Hlavní obsah

Vyhrajte víkend se snídaní snů

Novinky, Kraft Foods, s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Od půlky září probíhá nová soutěž „Vyhrajte snídani snů“ se sušenkami BeBe Dobré ráno, která vám umožní splnit si sen a začít váš den výjimečným způsobem.

Článek

Každý, kdo chce správně začít den, má nyní ve výběru snídaně jasno. 13. září totiž začíná soutěž se sušenkami BeBe Dobré ráno. Ta potrvá šest týdnů, během nichž bude odměněno celkem 60 výherců snídaní snů. Každý týden vyhraje deset z vás, kteří v daném období pošlou nejvíce čárových kódů z obalů sušenek BeBe Dobré ráno (součet gramáží).¨

Jak vaše snídaně snů bude vypadat, rozhodnete sami. Jednou z možností je víkend se snídaní v luxusních hotelech v ČR a na Slovensku. Kromě chutné snídaně si tak výherce užije i nezapomenutelný výhled na Vysoké Tatry, Bratislavský hrad nebo historické centrum Prahy.

Výhru můžete uplatnit i doma. BeBe tým vám připraví snídani téměř až do postele. A pokud na snídáni doma nemáte čas, pozvěte si BeBe tým do práce. Potěšíte nejen sebe, ale i devět vybraných kolegů.

Více informací najdete na www.RanoSnu.cz, kde se také můžete podělit o nejkrásnější ráno, na které si vzpomínáte. Ten z vás, jehož příspěvek získá nejvíce hlasů, také získá víkend se snídaní snů.

Výběr článků

Načítám