Hlavní obsah

Biker Jaroslav Kulhavý natočil cykloškolu!

Novinky, Radek Barel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jarda Kulhavý, špičkový český biker, natočil výuková videa určená příznivcům jízdy na kole. Ve dvanáctidílném seriálu o cyklistice se diváci naučí nejen správně jezdit, kvalitně pečovat o své kolo, ale také základy jízdy v terénu a další profi tipy.

Článek

„Když jsem začínal s cyklistikou, nevěděl jsem, co je dobře a co je špatně. Tímto projektem bych chtěl pomoci především začínajícím cyklistům,“ řekl Kulhavý. Videa si můžete prohlédnout na www.kulhavy-birell.cz. Na vzniku cyklistické školy se podílel partner týmu – značka Radegast Birell.  

Úvodní díly cykloškoly zájemce o bikování seznámí nejen s tipy pro nákup kola vhodného pro jízdu v terénu, ale poradí i s výběrem doplňků a také vysvětlí, jak správně o kolo pečovat. V dalších dílech přiblíží základy jízdy v terénu a postupně se propracuje k představení bikování na profesionální úrovni, které zahrnuje i správnou životosprávu, ideální tréninkový plán a přípravu na závody.

Výběr článků

Načítám